Tavoitteeni oli julkaista jo alkuviikosta “Viikon parhaat” -postaus, mutta en vaan kyennyt. Olen koomaillut tehokkaasti joulun läpi ja mietiskellyt samalla syntyjä syviä. Pidin hyvin poikkeuksellisen tauon blogistani ja nyt tiedän, millaiseksi blogin ensi vuonna muutan. Ennen muutostarinoita ja muuta outoa julkaisen kuitenkin sen yhden viikon parhaan asian, jonka vuoksi koko postausta olin kirjoittamassa. Tätä tietoa kun on jo ehkä blogin puolella odoteltu.

Viikon paras voittaja on FINSK-adventtiarvonnassa upean kenkäparin itselleen voittanut nimimerkki norsi. Onnea voittajalle! Sinulle on lähetetty sähköpostia osoitetietojasi varten. Kiitokset myös muille arvontaan osallistuneille. Seuraavat arvonnat tulevatkin sitten ensi vuoden puolella ja epäilenpä, että tuttuun tapaan niitä on ensi vuonna taas vähemmän kuin sitä edellisenä. Arvontojen määrä on vuodesta toiseen ollut selkeässä laskussa blogissani ja hyvä niin. Jääpähän enemmän tilaa kiinnostavammalle sisällölle. :)

FINSK voittaja