FINSK on kenkämerkki, joka on kivunnut suuresti ihailemieni suomalaisten merkkien kärkijoukkoon. Vuodesta 2004 merkin suunnittelijana ja luonnollisesti myös perustajana toiminut Julia Lundsten on kerännyt kehuja maailmalla ja hänen kykynsä yhdistää kaunis ulkomuoto hyvään istuvuuteen kengissä, miellyttää monia ihmisiä. Materiaaleista Julia rakastaa käyttää minunkin suuresti rakastamiani puuta sekä nahkaa. FINSK-kengät erottuvatkin muista kengistä omalla, maanläheisellä, mutta kiinnostavalla ulkonäöllään. FINSKin verkkokaupasta olen muuten minäkin sortunut tilailemaan, vaikka joskus opiskeluaikoina pihi tavoitteeni oli hommata merkin kenkiä vain 2nd hand -versioina.

D8 grey_orange front

Voit nyt voittaa itsellesi adventtiarvontapostaussarjan viimeisen osan kunniaksi postauksen kuvissa esiintyvän upean D8-kenkäparin tuollaisena harmaan- ja oranssinsävyisenä. Sinun tarvitsee vain etsiä FINSK-verkkokaupasta eniten tyyliisi sopiva kenkäpari ja linkittää se tämän postauksen kommenttiboksiin. Valikoimaa pääsee selailemaan tästä linkistä. Koska kyseessä on nimenomaan adventtiarvonta, osallistumisaikaa on tälläkin kertaa vain tämän sunnuntain iltaan kello 23:59 asti eli vajaa vuorokausi. Kaikille tasapuolisesti arpaonnea! :)

D8 grey_orange side

Psst! Ivana Helsingin ja FINSKin kanssa kiinteästi työskentelevä Marta aloittaa MyWeek by -blogimme vierailevana bloggaajana vuoden alusta. Jos siis nämä brändit kiinnostavat, kannattaa seurata jo nyt Martan omaa blogia!