Muuttolaatikkolinnakkeessani olen tänään…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…repeillyt omistamalleni pikkusälän määrälle.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…tyhjentänyt kaikki vaatekaappini sekä muutto- että kirpputorilaatikoihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…käynyt läpi kosmetiikkavarastojani ja miettinyt, minne ne uudessa asunnossa varastoisin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…ihmetellyt, miten typerältä ihminen, joka yleensä hymyilee leveästi, voikaan näyttää, kun ei hymyile.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…kasannut henkisille muuttoapulaisilleni arvontapalkintoa tarpeettomista testituotteistani. Kaikki kuvan tuotteet on saatu blogin kautta, mutta omistan ne joko tuplana tai tiedän, ettei niille tule käyttöä. Siksi kuvan paketti arvotaankin jollekin lukijoistani. Paketti sisältää kaikenlaista kosmetiikkaa ja kaunistumistavaraa. Arvontaan voi osallistua kertomalla tänään parhaan muuttovinkkinsä tämän postauksen kommenttiboksiin kello 22:00 mennessä. Tasapuolisesti onnea kaikille muuttoapulaisille arvontaan. Minä jatkan minikokoisen yksiöni tyhjentämistä! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(kosmetiikka saatu)