Tähän ikään mennessä olen oppinut sen, että asioita voi esittää monella tavalla. “Jos liityt huippukivaan palveluun saat vielä lisäksi suklaalevyn” tarkoittaa loppupeleissä aivan samaa kuin ylösalaisin käännetty “jos tahdot ilmaisen suklaalevyn, sinun tarvitsee vain liittyä eräälle sivustolle“. Se, onko pointtina ilmainen suklaalevy vai se huippukiva sivusto, jolle voi liittyä ilmaiseksi, on asian ydin tässä Re:fashionin ja Ostohyvityksen yhteistyöpostauksessa. Kirjoitan tämän postauksen kahdelta eri kannalta, sillä uskon, että lukijakunta on hieman jakautunut sen suhteen, kumpi kanta kiinnostaa enemmän. Aloitetaan siitä lyhyemmästä ja herkullisemmasta versiosta.

   WP_20131128_00620131128151513

Ilmainen suklaalevy. Jos Fazerin 200 gramman maitosuklaalevy houkuttelee yhtään, sen saa itselleen lähimmältä Ärrältä näinkin yksinkertaisesti:

  1. Klikkaa itsesi heti tästä linkistä Ostohyvitys.fi-sivustolle.
  2. Rekisteröidy sivustolle kätevästi Facebook-tunnuksillasi yhtä nappia klikkaamalla. Suosittelijakentässä lukeekin jo valmiiksi MOUMOU, jotta saat varmasti suklaalevysi.
  3. Suklaalevykoodi ilmestyy näkyviin heti rekisteröitymisen jälkeen. Se näkyy myös omilla sivuillasi kunnes käytät sen. Sinun ei siis tarvitse tilata mitään saadaksesi ilmaisen suklaalevyn.
  4. Mene suklaalevykoodin kanssa haluamallesi R-Kioskille.
  5. Näyti koodi kassahenkilölle, vastaanota suklaalevysi ja nauti!

Tadaa! Helppoa kuin mikä, eikö? Paitsi, että koodeja on jaossa blogini kautta vain rajallinen, mutta joskin aika huomattava määrä, joten kannattaa toimia ihan nyt heti eikä vasta kohta. Menehän siitä jo!

WP_20131128_00520131128151713

Huippukiva palvelu. Jos vaatteiden, asusteiden, kenkien, lomamatkojen ja monien muiden asioiden ostaminen muita edullisemmin kiinnostaa, Ostohyvitykseen tutustuminen on suositeltavaa. Itse tilasin tässä vähän aikaa sitten kahvikoneeseeni kapseleita Dolce Gusto -nettikaupasta Ostohyvityksen kautta. 127,50 tilauksestani sain 5 euroa rahaa tililleni. DG-nettikaupan bonus on kiinteä, joten saman 5 euroa olisin saanut pienemmästäkin tilauksesta. Esimerkkinä mainittakoon, että jos olisin tilannut samalla summalla esimerkiksi Nellyltä, olisin saanut bonusta 14,66 euroa, sillä Nellyn bonus on huimat 11,5 %! Aika hurjaa, eikö?

Sivustolle voit siis liittyä helposti klikkaamalla tästä linkistä ja rekisteröitymällä Facebook-tunnuksilla vain nappia klikkaamalla. Suosittelijakentässä lukeekin jo valmiiksi blogini koodi. Ai niin, ja rekisteröidyttyäsi saat koodin, jolla voit lunastaa tuhannen ensimmäisen kauttani rekisteröityneen joukossa ilmaiseksi R-Kioskilta 200 gramman maitosuklaalevyn. Tai jättää sen lunastamatta, jos siltä tuntuu.

moumou suklaa

Maistuisiko suklaa vai seteli? REKISTERÖIDY TÄÄLLÄ ja saat molemmat! ;)