OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käsi ylös kaikki he, jotka tietävät, mikä on ylijäämävarasto. He, jotka eivät tiedä, voivat jatkaa lukemista eteenpäin. He taas, jotka tietävät, voivat myös jatkaa lukemista, sillä teillekin saattaa löytyä kiinnostavaa tietoa tästä postauksesta. Sain Re:fashion-kampanjan myötä kiinnostavan tehtävän tutustua uuten nettikauppaan, joka myy merkkituotteita huomattavan edullisesti. Se on mahdollista juurikin ylijäämävarastojen avulla, sillä kun merkeiltä jää tuotteita myymättä, tämä nettikauppa myy ne suurilla alennuksilla. Ooolala.fi on siis lyhyesti kerrottuna verkkokauppa, josta voi tehdä huippulöytöjä huomattavan edulliseen hintaan.

Olen jopa hieman ylpeä kärsivällisyydestäni kaivella verkkokaupoista edullisia tarjouksia. Joskus toki sorrun heräteostoksiin enkä edes katso tuotteen hintalappua, mutta yleensä vertailen hintoja, jotta en maksaisi niin paljon “ilmasta”. Muistan vielä ajat, kun tilailin enemmänkin nettikaupoista ja tilaukset tehtiin yhdessä ystävien kanssa, jotta toimituskulut pienenisivät henkilöä kohden. Nykyään nettishoppailu on vähemmän suunnitemallista, joten monimutkaisen hintavertailun sijaan suosin usein suoraan nettikauppoja, joiden hinnat tiedän edullisiksi. Ooolala-nettikaupassahan on tuon VIP-kampanjapuolen lisäksi CLASSIC-puoli, josta tuotteita voi ostaa milloin tahansa ja tuotteet toimitetaan aikalailla heti, koska niitä on valmiiksi varastossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ooolala tarjoaa tuotteita varsin vaikuttavilta merkeiltä. Tällä hetkellä sivustolla on käynnissä mm. Bague a Dames -sormuskampanja sekä Puman kenkäkampanja. Anna taas sai tilattua itselleen vähän aikaa sitten Hunterin kumisaappaat melkeinpä pilkkahintaan. Joku pelästyi nettikaupan toimitusehtoja, kun niissä oli kerrottu toimitusajan voivan olla jo 4 viikkoa, mutta se johtuu juurikin siitä, ettei nettikaupalla ole omaa varastoa, vaan tuotteita tilataan sen mukaan, moniko tuotteen on ostanut muutaman päivän kestävän kampanjan aikana. Mitään kieroa tässä ei ole, vaikka nettikauppa ei toimikaan ns. perinteiseen tapaan. Ja parempi niin, sillä muuten hinnatkin oisivat sitä tuttua normaalitasoa.

moumou ooolalaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siinäpä uusi nettikauppatuttavuus pähkinänkuoressa. Ihan kiva saada vaihtelua niihin vanhoihin verkkokauppoihin, joiden valikoimat oppii aina lopulta ulkoa ennen kuin uusi mallisto saapuu. Ooolala-käyttäjäksi voi rekisteröityä kampanjalinkkini kautta täällä, minkä jälkeen pääseekin VIP-käyttäjänä heti selailemaan tuotevalikoimaa. Mitenkäs muuten on? Haittaako teitä odotella tilauksia 4 viikkoa vai onko toimitusaika aivan yhdentekevä, kunhan palvelu pelaa ja tuotteet saapuvat ehjinä perille? Jakakaahan ajatuksianne!

Psst! Kyllä, datailen (eli pääasiallisesti juurikin nettishoppailen) usein työpäivän aikana tauoilla. Nämä kuvat eivät siis ole täysin lavastettuja. ;)