Olin jo ihan unohtanut, kuinka paljon rakastankaan pinaattikeittoa! Ala-asteella sen kanssa oli aina tarjolla lähileipomon lihapiirakoita ja pinaattikeittopäivä tuntuikin siksi monesti pienestä koululaisesta vähitäänkin lottovoitolta. Vähän aikaa sitten syksytti taas kovaa eli teki mieli syödä keittoa, joten valmistin illalliseksi pinaattikeittoa. “Valmistin” viittaa siis valmiin eineskeiton lämmittämiseen, mutta kananmunan keitin kyllä ihan itse. Tämän lisäksi liha-makaronilaatikko kuuluu nihin ruokiin, joita voi kaupasta ostaa valmiina. Ja tietysti pakastealtaassa asuvat “kinkykuutiot”, mutta ei niistä sen enempää. Yritän kyllä tehdä ruokani itse alusta loppuun, mutta tällaisina pitkinä päivinä lipsuu kyllä usein valmisruokien puolelle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kamala pakkomielteeni syksyyn, josta ei pitänyt enää puhua, heijastui taas hieman tämän päivän asuuni. Kokelin jopa käyttää sukkahousuja pitkästä aikaa, mutta niitä ei kyllä voi vielä ottaa päivittäiseen käyttöön. Sukkahousujen käyttöönoton ajankohtaa tärkeämpää olisi kuitenkin pohtia sitä, miksi niitä rikkinäisiä sukkahousuja ei voi heittää roskiin kotona. Näissä ei ole vielä reikiä, mutta sukkahousuihin on ilmestynyt tummia kohtia niille alueille, joihin kengät, laukku tai jokin muu asia hankaa. Ehkä olen vaan liian välinpitämätön bloggaajaksi, kun en jaksa stressata noista pienistä yksityiskohdista tarpeeksi, vaan tuhlaan potentiaaliset sukkahousurahat aina johonkin tärkeämpään. Kuten jäälatteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – SheInside (saatu)

rannekoru – Ideakoru (saatu)

kengät – FINSK (saatu)

Tuli hieman sponsoripainotteinen asu, mutta se ei kyllä ollut mitenkään tahallista. Harvemmin edes mietin noita juttuja, mutta tässä asupostausten listausvaiheessa aina joutuu miettimään, mitkä vaatteet ja asusteet on hankittu omasta pussista. Odotan kauhulla sitä hetkeä, kun muisti alkaa pettää ja joudun googlaamaan omasta blogistani vanhemmista postauksista, mitä olen saanut ja mitä ostanut itse. Tahtoisin myös selkeän ohjeistuksen lahjakorttituotteisiin, sillä en nyt oikein tiedä, onko tuote virallisesti saatu, jos 5 % siitä on maksettu blogin kautta saadulla lahjakortilla. Minusta ei ole. Entä, jos itse maksettu osuus onkin 50 %? Muuttaako se asiaa? Tulisi jo se mainontaohjeistus, ärsyttää tämä harmaalla alueella bloggaaminen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jotenkin hämmentävää, että nämä päivät vaan lentävät ohitse. Tahtoisin pysäyttää ajan ja nautiskella hetkestä, mutta koko ajan on kiire jonnekin. Lueskelin tosin juuri jostakin, että ne ihmiset, jotka valittavat kiireestä, ovat kaikista laiskimpia, mutta rohkenen olla eri mieltä. Lisää vapaa-aikaa tietysti saisi, jos lopettaisi bloggaamisen, mutta kyllä tämä elämä olisi tyhjää ilman rakasta blogiani. En osaisi tällä hetkellä edes kuvitella lopettavani bloggaamista. Vapaa-aikaa voi kyllä nipistää jostakin muualta. Voisin opetella vaikka juoksemaan nopeammin, niin lenkkeilyyn menisi vähemmän aikaa. Ei huono idea, eihän? ;)