Ideakoru on merkki, joka vilahtelee blogimaailmassa tasaisin väliajoin. Alumiini- sekä messinkituotteiden ohella erityisesti hopeiset tekstirannekorut ovat bloggaajien suosiossa, joillakin meistä koruja on kertynyt jopa useampia kappaleita. Myös toivomusluukaulakoru ja ristisormus ovat olleet kovin suosittuja. Itse sain blogini kautta jo viime vuonna kauniin rannerenkaan, jota olen käyttänyt kovin ahkerasti. Kirjoitin korusta aikaisemmin tässä postauksessa. Puolitoista vuotta olen korua nyt käyttänyt ja se on “vanhenunut” kauniisti.

Vähän aikaa sitten sain tiedustelun, josko tahtoisin teettää itselleni maksutta toisenkin korun. Tällä kertaa valitsin itselleni paksumman rannekorun, johon mahtui vielä enemmän tekstiä. Nuo tekstikorut ovat ideana aivan ihania, sillä jokaisella meistä on varmaankin mietteitä, jotka koetaan niin omiksi, että ne ovat jo tavallaan osa itseä. Tämän uuden korun tekstiä ei tästä syystä tarvinnut miettiä montaakaan sekuntia, sillä tässä maailmassa on muutamia kappaleita, jotka puhuttelevat minua aina niin, että kannan niitä mielelläni välillä ihan konkreettisesti mukanani. Uusi rannekoruni vilahti jo sivuroolissa eilisessä asupostauksessani, mutta otatin siitä myös yhden lähikuvan tätä esittelypostausta varten. Siinä se kaunotar nyt sitten on!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I don’t mind spending everyday
out on your corner in the pouring rain
look for the girl with the broken smile
ask her if she wants to stay awhile

(mekko saatu SheInsidelta)