Banneri- ja profiilikuvistani on tullut paljon kehuja. Pidän niistä itsekin hurjasti ja koska bannerikuvauksista tuli työkavereideni voimin napsittua muutamia behind the scenes -kuvia, joista osa onkin ehkä jo teille tosin ennestään tuttuja, päätin kirjoittaa kuvista sekä kuvauksista hieman enemmän tänne blogin puolelle. Osaa lopullisista kuvista ette ole vielä nähneetkään, mutta eipä tuo toisen kuvasatsin vaatetuksen ja meikin paljastaminen oikeastaan haittaa. Bloggaajiemme kuvat otti kesällä TWICE Helsinki -tiimi eli tarkemmin eriteltyinä Lauri, Atte ja Olli. Jos nimet kuulostavat tutuilta, se johtuu siitä, että sama porukka kuvasi aikanaan ASUS-katutyylikuvani. Niistä kuvauksista yhteistyöideamme oikeastaan lähtikin.

 1079193_10151642195233283_1013942396_n

Poikien ottamia upeita kuvia ja heidän kuvaushistoriaansa voi portaalimme eri sivujen (ja tietysti meidän kameran edessä viihtyneiden tyttöjen blogien) lisäksi ihailla poikien omilla Facebook-sivuilla:

Minusta otettiin kuvat sekä huppu päässä voimakkaalla huulipunalla että ilman huppua ysärihuulimeikillä. Tykkäsin molemmista kuvista aivan älyttömän paljon, mutta päätin ottaa ensin käyttöön nuo huputtomat kuvat. Ylläni minulla oli kuvauksissa ennalta-arvattavasti Mertin tekemä silkkitoppi, josta tulikin jo muutama tiedustelu. Mert tekee siis vaatteita mittatilaustyönä ihan kelle tahansa, joten jos oma monitoimitoppi kiinnostaa, puhelua tai sähköpostia vaan menemään tuonne naapurinpojalle. Mert on symppis kaveri, joka osaa korostaa naisvartalon parhaita puolia. Myös Mertin avomies Tom ansaitsee kehut, sillä TomTom loihti kuvausten meikit meille tytöille. Minä ainakin rakastin omia lookejani!

979726_10151642195278283_176385069_n_

Voin sanoa ihan suoraan, että koska portaalimme taustalla ei ole isoa yritystä tai miljonäärirahoittajaa, olemme tehneet kaiken hyvin pienellä budjetilla. Portaalin ulkoasu oli kuitenkin sen verran iso osa projektia, että alkuun toki harkittujen omien kuvaussäätöjemme sijaan palkkasimme suosiolla TWICE-pojat kuvaajiksemme. Toistan vielä itseäni kertomalla, kuinka paljon kuvistani tykkään. Suosittelen tutustumaan poikien kuviin, jos valokuvaajille on tarvetta. Blogikollegani mukaan pojilta sujuu myös hääkuvaus muotikuvien lisäksi. Iso kiitos vielä kerran koko kuvaustiimille! :)