Voi, mikä surkea treeniviikko! Ja tämä yhteenvetopostauskin tulee vuorokauden myöhässä. Tekisi mieli hakata päätä seinään, kun tuli takapakkia jo kolmannella viikolla. Viime viikon lopullahan olin siirtymässä aivan uudelle treenaustasolle motivaatio huipussaan, mutta en ollut yhtään ajatellut, että viimeinen viikko ennen tämän uuden blogiportaalin lanseerausta on aikataulullisesti aika rankka. Ärsyttää ihan suunnattomasti, miten metsään kaikki suunnitelmani menivätkään. En ehtinyt tai jaksanut tehdä juuri mitään ja syöminenkin oli niin epäsäännöllistä, että söin joko jotakin täysin epäsopivaa kuten puolikkaan hodarin tai ruokailuvälit venyivät niin, että olin luonteeltani kuin p*rseeseen ammuttu karhu. Anteeksi ruma vertauskuva.

Aloitin viikon treenit tai oikeastaan “treenit” maanantaina PT-tapaamisella. Personal Trainerini sain käyttöön yhteistyökumppanini Hakaniemen Lady Linen kautta ilmaiseksi. Lämmittelin ennen ensimmäistä tapaamistamme crosstrainerilla vartin, jotta vetreytyisin lauantain supertreenistä, ja juttelin sitten PT:n kanssa tulevasta viikko-ohjelmastani. Sovimme loppuviikolle tapaamisen, jonka aikana tekisimme saliohjelmani. Tiistaina pinkaisin suoraan sängystä intensiiviselle hikilenkille, koska aloin jo epäillä loppuviikon olevan niin kiireinen, etten ehtisi salille ollenkaan PT-tapaamista lukuun ottamatta. Seuraavan kerran ehdinkin lenkille vasta torstai-iltana ja silloinkaan juoksu ei oikein kulkenut. Perjantaiaamuna suuntasin tapaamaan Tommia, joka teki meikäläiselle sellaisen saliohjelman, että oksat pois! Kyllä nimittäin hapottaa. Lauantaina en ehtinyt liikkua yhtään sunnuntain portaalilanseerauksen vuoksi ja sunnuntai muuttuikin maanantaiksi ilman  yöunia tai pisaraakaan liikuntaa, kun istuin toimistolla portaalia kasaamassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vertailukuvissa alkoi jo onneksi näkyä edistystä eli ihan toivoton olo täällä ei sentään ole. Nyt pelkään vaan, että ensi viikolla tullaan aikamoista takapakkia kuvissa ja tämän viikon innostus tuhoutuu, mutta keksitytään nyt vielä hetki tähän viikkoon. Kuvathan julkaisen aina viikon jäljessä eli tämän ns. kämmiviikkoni tulokset tai tuloksettomuuden näette ensi viikon vertailukuvissa. Pysyttekö vielä mukana vai keksinkö tähän timmiytymiskuuriin vielä jotakin vielä monimutkaisempaa mukaan? Meinasin muuten viime viikolla epäillä jo yllätysraskautta, kun tuo alavatsapömppö ei vaan kutistunut, mutta nyt on sekin mahdollisuus suljettu pois. Lisää treeniä vaan, niin kyllä se masukin siitä vielä lisää litistyy!

timmiyskuuri vko3

Viikon ruokailuistani en kyllä tahtoisi edes kirjoittaa mitään. Kuten jo tuolla ylempänä mainitsin, söin liian monena päivänä hieman mitä sattui. Alkuviikko meni vielä ihan hyvin salaattilinjalla, mutta sitten maistelin hieman hodaria, pullaa ja muuta höttöä. Mitään ihan hirveitä kalorisaldoja en saanut onneksi aikaiseksi, mutta olotilani ei ollut kovin hyvä. Väsytti ja turvotti. Ei näitä takapakkiviikkoja saisi ottaa näin vakavasti, mutta satun olemaan ihminen, joka ei kummemmin pidä epäonnistumisesta. Tiedän kyllä, ettei timmiyskuuri kaadu tähän, mutta jo sen hidastuminen ärsyttää suunnattomasti.

timmiysruuat3

Seuraavaa viikkoa kohti siirryn rehellisesti sanottuna vähän vihaisena ja pettyneenä. Sen te ehkä jo tästä katkeroituneen pullamössönaisen tekstistä arvasittekin. Aion seuraavan viikon aikana kompensoida kaiken, mikä tällä edellisellä viikolla meni pieleen. Syön fiksusti, liikun fiksusti ja olen muutenkin fiksumpi. Sain onneksi putiikin työvuorot jo nyt, jotta osaan suunnitella menemisiäni hieman paremmin etukäteen. Onneksi tuo PT-Tommi teki niin hurjan salihjelman ja vielä viikko-ohjelmankin, että jos niillä ei synny tuloksia, niin ei sitten millään. :)