Valmistautukaa megalomaaniseen kuvapommitukseen. Innostuin niin yhdestä hieman viileämmästä päivästä lukuisten aivan liian kuumien seassa, että kaivoin bleiserini esiin ja maalasin huulenikin vielä kirkkaanpinkeiksi. Rotsien ohella jakut ja bleiserit ovat parasta syksyssä ja syyspukeutumisessa, sillä kaikki asut näyttävät niiden ansiosta heti paljon ryhdikkäämmiltä ja skarpimmilta. Tämä valkoinen bleiserini on mustan ohella käytetympiäni. Punainenkin pitäisi kyllä korjata pian, jossa sekin saadaan käyttöön. Tänä syksynä oranssi väri saattaa tosin yllättäen olla jostakin syystä aika suosittu bleiseririntamalla. Odotan jo, että se pääsee hehkumaan kilpaa maahan pudonneiden syksyn lehtien kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

jakku – Zara

Ihan koko päivää en bleiseriä pystynyt käyttämään, sillä sen verran kesä vielä puski päälle. Onneksi bleiserin alle pukemani ankkuritoppi oli kuitenkin jo yksinään niin edustava, että bleiserin kehtasi riisua pois. Tuo toppi on pitänyt kuvata tänne jo sata kertaa. Olen käyttänyt sitä jo useasti, mutta aina niinä päivinä on sitten jäänyt asukuvaushetki välistä. Vihdoinkin toppi sai arvoisensa kuvat, sillä tykkään kovin, miten valkoinen väri korostaa pinkeiksi maalattuja huuliani. Hiuksetkin näyttävät näissä kuvissa jotenkin kivan vaaleilta. Harmi vaan, etteivät kuvat ihan vastaa todellisuutta, sillä oikeastihan surkuttelin tuon päivän kukkivaa leukaani, jonka tila alkaa tosin olla jo himpun rauhallisempi. Ja onneksi megapaiseita ilmaantui vain toiselle puolelle kasvoja, se on jo puoli voittoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – Guess by Marciano (saatu)

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

kengät – Maison Martin Margiela for H&M

Olen käyttänyt noita pleksikorkoja taas viime päivinä sen verran ahkerasti, että muut kenkäparini alkavat tulla hiljalleen mustasukkaisiksi. Olen vieläkin salaa vilkuillut nettihuutokaupoista näitä punaisina, mutta kun ei tärppää, niin ei vaan tärppää. Mitään ryöstöhintoja en nimittäin suostu maksamaan, vaikka kenkiä syvästi himoitsenkin. Omistan kuitenkin jo punaiset teräväkärkiset avokkaat, joten näiden löytämisellä ei ole tulenpalava kiire. Olen valmis luopumaan vanhoista kengistäni salamana, kun tämä parempi pari tulee siirtymään omistukseeni. “Ihan kivojen” asioiden korvaaminen “mielettömän ihanilla” jatkuu siis edelleenkin vielä kaikkien näiden vuosien jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt en pysty keskittymään enempää kirjoittamiseen, sillä mielessä pyörii sunnuntain muutto ja kaikki, mikä voi vielä mennä pieleen ennen sitä. Ulkopuolisten tahojen vuoksi portaali on saanut riesakseen jo muutaman inhottavan hidasteen, mutta ne voitetaan kyllä vielä. Istun tässä työpöytäni ääressä niin kauan, että kaikki toimii. Aion tehdä niin kuin Indiedysin päätoimittaja minulle eilen suositteli eli seuraan unelmiani enkä anna kenenkään seistä tielläni. Suosittelen muuten samaa ihan jokaiselle meistä. Tulee kumman onnellinen olo, kun luopuu muiden asettamista tavoitteista ja keskittyy niihin omiinsa, jotka ovat tavoittelemisen arvoisia. Että sellaista filosofialässytystä tällä kertaa. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA