Aina välillä joku muistelee kaiholla ensimmäisen blogini postauksia, jotka oli kirjoitettu hetken mielijohteesta oudoista aiheista. Niissä jutuissa ei ollut päätä eikä häntää! Vanhojen aikojen kunniaksi tartunkin tänään tuohon “häntään” ja perustelen nyt teille, miksi olen takuulla ollut edellisessä elämässäni jonkinlainen kissaeläin. Syitä on tasan viisi kappaletta ja ne tulevat tässä:

  1. Omituiset maukuvat ja purisevat äänet venyttelytilanteissa. Jos aivastukseni kuulostaa ystävistäni hassulta (sellainen puhdasverinen “hä-tshi-böö”), venyttelyääneni aiheuttavat vähintään yhtä isot naurut.
  2. Kyky nukkua tai vain maata hereillä ihan koko päivä aamusta iltaan. Vaikka olen energinen ja menevät ihminen, löhöily on osa perusluonnettani ja kaipaan sitä suuresti, jos päivä tuntuu olevan liian kiireinen.
  3. Kammo kaikkia sitrushedelmiä ja varsinkin niiden hajua kohtaan. Tuo haju ei ole vain epämiellyttävä, vaan säpsähdän joskus jopa ihan fyysisesti haistaessani sitrustuoksuja. Haistelukin vielä menisi, jos minulle vannottaisiin, etten joudu enää koskaan koskettamaan sitrushedelmiä. Hyi.
  4. Mitä minä muka tein” -ilme, kun on jäänyt rysän päältä kiinni jostakin kepposesta. En aina tajua, että joku saattaa loukkaantua jostakin, mitä en ole tehnyt tarkoituksellisesti ns. pahalla.
  5. Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja neljä ylempää kohtaa, viimeisenä perusteena olkoon tuo alla oleva behind the scenes -kuva uusista bannerikuvauksistani. Miau? ;)

979726_10151642195278283_176385069_n_