Ei mennyt tämäkään idea sitten ihan putkeen. Pahoittelut, että kuulette tämän uutisen viimeisinä minulta itseltäni. Odotin koko perjantain artikkelia muutostamme uuteen portaaliin, minkä jälkeen olisin tämän ilmoitukseni heti postannut, mutta artikkeliahan ei sitten koskaan tullut. Oletan, että tämän voi silti julkaista, kun muutkin jo tekivät niin.


moumou indiedays

Blogijuorut pitivät kerrankin kutinsa. Kuten sähköposteissa ja Facebookissa vastaanotetuissa inbox-viesteissä on lähipäivinä minulta tiedusteltu, jätämme todellakin muutaman yllä olevissa kuvissa esiintyvän huipputyypin kanssa Indiedaysin taaksemme ja siirrymme yhdessä syyskuun ensimmäinen päivä uuteen blogiportaaliin. Portaalin nimi on Re:fashion ja poikkeuksellisesti hallinnoimme bloggaajien kanssa portaalia itse eräänlaisen blogineuvoston voimin. Tämä projekti on myös syy siihen, miksi en ole voinut työasioistani kovin laajasti täällä blogin puolella kertoa, vaikka rakastan kirjoittaa elämästäni avoimesti. Pahoittelut tiedon pimittämisestä, halusin kyllä ihan koko ajan kirjoittaa aiheesta teille. Onneksi tilanne aukeaa nyt.

Seurantavälineisiin eli Blogilistalle ja muille blogisivustoille päivitän blogini uuden osoitteen heti muuton tapahduttua, mutta muut voivat jo lisätä kirjanmerkkeihin uuden osoitteeni eli moumou.refashion.fi. Sen enempää en tässä nyt aiheesta runoile, sillä blogimuuttoon on vielä kuitenkin sen verran aikaa. Kiitos siis Indiedaysille yhteisistä vuosista, lukuisista juhlista, monista itkuista, hersyvistä nauruista ja paljosta, paljosta muusta. Kiitos myös kaikille lukijoilleni uskollisesta blogini seuraamisesta vuosien ajan, toivottavasti siirrytte vielä mukanani myös uuteen portaaliin. Lisätietoja portaalistamme saa tällä hetkellä lähinnä portaalin FB-sivulta, mutta lisätkää jo toki itse portaalinkin nettiosoite kirjanmerkkeihinne. Ei tuo uusi sivustokaan nimittäin ihan tyhjä ole. ;)