Nyt onkin sen verran NOMO Jeans -aiheista kerrottavaa, että jaan postauksen suosiolla kolmeen eri kappaleeseen. Ensimmäiseksi on aika julkistaa jo muutama päivä sitten päättynen (mutta edelleen kummasti lisää vastauksia keräävän) arvonnan voittajat. Kyllä, luitte ihan oikein! Lupaamani yhden lahjakortin sijaan sain arpoa farkkulahjakorttivoittajia peräti kolme. Onnekkaat voittajat, joita olenkin jo ahdistellut eilen blogikoomani päättymisvaiheessa sähköpostitse, ovat nimimerkit muumi_otus, Tua sekä Venla. Onnea voittajille vielä kerran! Jos voitto ei osunut kohdalle, jatkakaa silti postauksen lukemista. Se nimittäin todellakin kannattaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toiseksi olisi hieman ilmoitusluontoista asiaa. NOMO tahtoisi käyttää jättämiänne arvontavastauksia “yleisimmät farkkuongelmat” -taulukkoon. Vastausten analysointi auttaisi kehittämään palvelusta parempaa ja hahmottamaan, mistä kenkä puristaa farkut puristavat tai lököttävät useimmiten farkkuostoksilla. Kommentteja käsiteltäisiin ja käytettäisiin mahdollisesta mainonnassa tietysti nimettöminä. Jos osallistuit arvontaan, voit kuitenkin kommentoida osallistumisnimimerkilläsi tähän postaukseen, jos et missään nimessä tahdo kommenttiasi käytettävän tutkimukseen. Korostan vielä, että kommentteja ei liitetä niiden jättäjiin mitenkään. Jos siis mainitsit esimerkiksi blogisi nimen kommentin lopussa, maininta poistetaan.

NOMO jeans

Kolmanneksi tahtoisimme vielä palkita teitä ihania farkkupeppuja yllättävän laajasta kiinnostuksesta brändiä kohtaan ja huomattavan ahkerasta osallistumisesta arvontaan. Leuka maassa luin ja hyväksyin kommenttejanne, joita vaan sateli koko ajan lisää. Tästä syystä NOMO tarjoaa viikon ajan huomisesta alkaen 23.7.2013 asti 25% alennuksen kaikista NOMO -farkuista. Salasanalla “MouMou” saatte teetettyä mittatilausfarkut hintaan 126€ normaalin 169€ sijaan. Koodi toimii luonnollisesti sekä Tampereen että Helsingin myymälöissä, jotta kumpaakaan kaupunkia ei syrjittäisi. Että sellaista kivaa tällä kertaa! :)

Psst! Tähän postaukseen piti kyllä ottaa uudet kuvat, mutta kuten niin moni muukin asia viime päivinä, se suunnitelma ei toteutunut…

(farkut saatu)