Nyt se hetki on sitten koittanut. Blogitaukoni on oikeasti ohi ja pitäisi varmaankin selitellä jotakin. Tällä kertaa tilanne on vaan niin ikävä, että syy taukoon on nimenomaan se, etten voi enää kirjoittaa, mitä haluan. Kun runosuoni tukahdutetaan, ei tee mieli postata kuviakaan, sillä en juurikaan arvosta “mulla on just nyt kiire mut palataan myöhemmin tässä nää kuvat” -postauksia. Jos kirjoitetaan blogia, kirjoitetaan sitä sitten kanssa. Yksikään ihminen, firma tai portaali ei tekemisiini suoranaisesti puutu, mutta tämä elämäntilanteeni puuttuu. Nyt materiaalia alkaa olla sen verran kertynyt varastoon, että voin jo postailla ns. sallituista aiheista hyvillä mielin. Tulossa on siis ainakin vaalennussuihketesti, kieputuskampauksen ohje ja muita postaustoiveita. Teitä ei ole unohdettu. Oikeastaan hieman päinvastoin, sillä olen taistellut henkeen ja vereen siitä, miten tärkeää blogin kirjoittaminen on ja miten kamala olo tulee, jos en saa kirjoittaa vapaasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pitkästä aikaa olisi myös asukuvia tarjolla. Teimme heti aamusta pienen, romanttisen täsmäiskun erään ruotsalaisen tavarataloketjun Vantaan toimipisteeseen, mutta en onnistunut ostamaan mitään turhaa, joten harmistuin hieman. Hakemani lisähyllyt pitäisi kohta asentaa paikoilleen, jotta vaatekaapin saisi järjesteltyä paremmin. Tiedän, että kello on paljon, mutta tämä päivä on venyyt ja vanunut eteenpäin kuin vanha purukumi. Huomaatteko muuten, että shoppailureissusta huolimatta jalassani on taas korkokengät? Varvas alkaa nimittäin olla jo normaali, unohdan sen välillä ihan kokonaan. Voi tätä onnea! Uudet “pyjamahousut” nousivat heti kesähousulistani huipulle mukavuudellaan. Viskoosiset oksennushousut ostin Stokkalta heikolla hetkellä, kun shoppailuterapia tuntui ainoalta keinolta päästä yli blogikriisistä. Ovat muuten täysin sen arvoiset.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

rintsikat – Marlies Dekkers (saatu)

toppi – H&M

housut – Esprit

kengät – Aldo

Pitkästä aikaa aamulla teki mieli suihkauttaa tuoksuakin kauniin päivän kunniaksi. Päivän tuoksuna toimi ajat sitten blogin kautta saatu Beyoncen Heat-tuoksu, joka on makean hedelmäinen olemukseltaan. Pullon ulkonäkö vastaa aika hyvin sen tuoksusisältöä. Innostuin myös asustamaan, sillä sekä korvakorut korvissani että rannekoru ranteessani ovat sellainen yhdistelmä, että minun asteikollani se lasketaan jo täydeksi asusteriehaantumiseksi. Typerää, tiedän. Olen vaan sielultani niin käytännöllinen, että koen kaikenlaisten hilujen olevan enemmänkin tiellä kuin kivoja koristeita. Mieli tosin muuttuu aina, kun huomaan kuvista, miten kivalta korut näyttävätkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

rannekoru – 2nd hand

korvakorut – H&M

Luojan kiitos lähdemme huomenna heti aamusta Jonnan kanssa bussilla Sallan mökille pienelle hermolomapyrähdykselle. Luvassa on ainakin uintia, saunomista, hyvää seuraa, ruokaa ja toivottavasti myös jälleenkohtaaminen mökkinaapureiden kissan kanssa. Mökiltä jatkan suoraan festaroimaan Manun kanssa ja loppuviikko kuluukin sitten tylysti toimistohommissa. Pitää ottaa pieni duunispurtti vielä tässä illalla ennen seurani saapumista, jotta loppuviikoksi eivät jää työasiat vaivaamaan, vaan ne saa rastittua tehdyiksi. Hieman ristiriitainen olo, kun toisaalta haluaisi venyttää kesää loputtomiin, mutta sitten taas toisaalta tahtoisi kelata jo sen yli alkusyksyyn. Voi rakas syksyseni, millaisia paineita olenkaan pienille harteillesi kasannut! :D