Viikon paras muistutus koskee A21 Dining -ravintolan menutarjousta, joka syntymäpäivieni kunniaksi keksittiin. Oman arvioni drinkkien kera nautitusta Masemareitti-menusta, joka tyttöporukallemme tarjottiin, voi lukea kuvien kera tästä postauksesta. Pöytävarauksen taas voi halutessaan tehdä tällä sivulla ja varaus voi olla vaikka vasta ensi kuulle tai myöhemmäksikin, kunhan se on tehty vielä tämän kuluvan kuun puolella. Tarjous on siis voimassa enää huhtikuun loppuun asti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras kaavio löytyi Pitsiunelmia-blogista. Vaatekaapin siivoaminen ei kaikkien mielestä ole mitenkään helppoa tai yksinkertaista, joten seuraavan kerran urakan kimppuun voi hyökätä tämän ohjeistuksen kanssa. Jo muutaman helpon kysymyksen avulla saa selville, tuleeko vaatteelle todennäköisesti jatkossa(kaan) käyttöä vai ei. Ihan jokaisen ihmisen kohdalla tämä kaavio ei ehkä toimi, mutta minä aion kyllä kokeilla tätä seuraavana siivouspäivänä. Ainakin ensimmäisen kolmen vaatteen kohdalla. ;)

479981_556101274434908_1536118708_n

Viikon paras huulipuna on Anne Kukkohovin itse suunnittelema huulipuna sävy MSCHIC-meikkimerkille. Sain punan mukaani kauneushoitolasta hemmotteluhoitojeni päätteeksi, muuten en ehkä olisi edes törmännyt vielä tähän kiinnostavaan uutuuteen. En ole aiemmin kyseistä merkkiä oikein edes noteerannut, mutta nyt oli pakko hieman tutustua nettikaupan valikoimiin. Nämä “julkkishuulipunat” tulivat myyntiin nyt huhtikuun lopussa ja omat sävynsä merkille suunnittelivat myös laulaja Anna Eriksson ja bloggaajakollegani Jenni Pupulandia-blogista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras oivallus syntyi tänään, kun keittelin naapurini keittiössä meille isoa kattilallista tomaattikeittoa. Leivän paistuessa uunissa ymmärsin, että vaikka viihdyn miesten kanssa, en tarvitse itselleni miestä. Tärkeintä on, että olen sinut itseni kanssa ja että ympärilläni on ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa. Olen yliromantisoinut päässäni mielikuvan parisuhteesta, vaikka totuus on, että ollessani sellaisessa osallisena, olen yleensä onnettomampi kuin koskaan. En usko, että tämä on edes mikään sukupuolikysymys, taidan vaan olla erakkoluonne, joka ei ole parhaimmillaan jonkun toisen ihmisen kanssa, vaan ihan itsekseen. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA