Syksyisistä pukeutumisfiiliksistä takaisin kevääseen, nyt ne neonvärit nimittäin taas maistuvat. Tässä sitä taas huomaa, kuinka pukeutumiseni kumpuaa muotivirtausten sijaan fiiliksistäni. Mietin välillä, miten pukeutumisfilosofiani voisi tiivistää ja totuus taitaa olla seuraavanlainen. Pukeudun kuten itse haluan, en niin kuin minun halutaan pukeutuvan. Ja tiedättekö mitä? Kaikkien muidenkin tulisi tehdä niin. Jos nuo halut sattuvat olemaan keskenään samat, ei siinä mitään, mutta miksi tehdä itseään vastaan, jos se ei tunnu hyvältä? Syy, miksi tästä aiheesta jaksan vuodesta toiseen jauhaa, on se, että huolestuttavan moni tuhlaa ainutta elämäänsä muiden miellyttämiseen, vaikka siitä tulisi pyrkiä tekemään itselle mahdollisimman miellyttävä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – H&M (saatu)

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

kengät – Diesel

Päivän asuni huutomerkkinä toimivat avokkaani, jotka keräsivät kivasti kehuja koko päivän. Arvostan aina paljon enemmän, kun joku kehuu vaatteitani tai asusteitani kuin jos joku kehuu minua. Näiden kenkien väriä on lähes mahdoton olla huomaamatta, sillä se lähes sokaisee. En tiedä, tajuaako värin kirkkautta näistä kuvista, mutta luonnossa kengät tuntuvat hohtavan lähes pimeässä. Ai niin, pitää taas kertoa, kuinka paljon rakastan tätä lainalinssiä. Asukuvat ovat aivan eri laatuluokkaa tällä otettuina! Naapurillakaan ei pala enää hermo kuvakitinääni, kun asukuvat epäonnistuvat paljon pienemmällä todennäköisyydellä. Ja sillonkin vika on kameran sijaan “mallissa”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neonkoroissani käväisin muutamien pressipäivien lisäksi mm. Palonin ystävämyynneissä Eerikinkadulla. Ystikset kestävät kolme päivää eli tänään ehtii vielä ostoksille, jos yhtään tarvetta on. Sorruin ostamaan itselleni vanhasta lusikasta tehdyn sormuksen, joka yltää kahden sormen yli, vaikka se pujotetaankin vain yhteen. Koru taisi olla Molla Mills Crochetterien tuotantoa. Vaikka Molla keskittyykin kuulemma enimmäksen virkattuihin juttuihin, tämä sormus on minusta uskomattoman kaunis. Se oli ihan pakko ostaa sovituksen jälkeen! Hintaa romanttisella sormuksella oli 12 euroa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tajusin tuossa muutama päivä sitten, että sen sijaan, että pakenisin tänäkin vuonna vappua maalle, olenkin järjestämässä silloin tapahtumaa ystävilleni. Meikäläisellä on paha tapa ajautua erilaisiin tilanteisiin ja tälläkin kertaa järjestän eräänlaisia juhlia, vaikka resurssini eivät ehkä riittäisi sellaiseen touhuun. Paras tunne maailmassa on kuitenkin luoda Facebookiin oma tapahtuma, joten ehkä tämän järjestelijän titteli on se juuri oikea tällaiselle häseltäjälle. Haalarit tosin kuoppasin jo ajat sitten ja ylioppilaslakkikin taitaa jäädä kotiin tänäkin vuonna. En vaan arvosta niitä yhtään. :)