Indiedaysin ja Elixian massiivinen yhteistyökampanja alkaa olla loppusuoralla. En tajunnutkaan, että tälle päivälle oli ajastettu peräti kaksi kampanjapostausta, mutta tavallaanhan tämä kehonhuolto on myös osa sitä oman hyvän olon tavoittelua, jonka seuraukseni hiuksetkin ovat terveemmät ja kauniimmat. Mutta asiaan! Aloitin kolmen kuukauden kuntohaasteen mielessäni kuntoilun sovittaminen osaksi elämääni ja toivoin hartaasti, että sisäinen sporttimimmini saisi taas käsipainon kulmasta otteen. Tässä viimeisessä kampanjapostauksessani paljastan, miten kolme kuukautta uuden kuntokeskuksen jäsenenä onkaan kulunut. On siis aika tutustua kampanjan niin kutsuttuihin tuloksiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tavoitteenani oli saada treenaaminen osaksi arkea ja rehellisesti sanoen toiveeni ei toteutunut niin hyvin kuin halusin. Valitsin kuntokeskukseni kampanjan alussa sen perusteella, että työpaikkani sijaitsi sen vieressä ja voisin kivasti treenata aina ennen tai jälkeen työvuoron. Nykyinen työpaikkani onkin sitten aivan muualla, joten tältä osin huippusuunnitelmani eksyi jo hieman polulta. Lisää suunnitelmiani vesitti kuntokeskuksen ruuhkaisuus, mikä on ärsyttänyt välillä niin, että olen kääntynyt ovelta takaisin. Tuloksia huomaan kyllä kropassani ja vireystilassani, mutta kuten todettu, olisin tahtonut niitä näkyvän enemmän. En tiedä, jatkanko kampanjan jälkeen Elixialla, mutta treenaaminen jatkuu kyllä. Varsinkin uusi saliohjelma houkuttaisi kovin, painopisteen voisi siirtää vaikkapa muualle kehoon tällä kertaa. Myös minulle kovin rakas lenkkeily tulee lisääntymään kevään kuivien katujen myötä.

moksu

Täytyy muuten sanoa tähän välin aiheeseen tosin liittyen, että meitä ihmisiä on kyllä moneen lähtöön. Sain huolestuneen sähköpostiviestin eräältä perheenäidiltä, joka aiempia Elixia-postauksiani lukiessaan oli huomannut, ettei treeni näy yhtään minussa, vaan olin kaikissa postauksissa tismalleen samaa kokoa ja mallia. Muutos olisi tietysti helpompi huomata kuvista, jos kaikkien kolmen aiemman postauksen kuvia ei olisi otettu samalla kerralla. En todellakaan kehtaa raahata kerran kuussa kaveria salille itseäni kuvaamaan, vaan kuvasimme yhdellä kertaan kolmen aihepiirin kuvituksen. Tämän viimeisen katsauksen kuvat ovat nyt sitten sen verran tuoreet, että aiheesta kiinnostuneet voivat suorittaa vertailua. Itse keskityn parempaan olooni ja tuntemuksiin ennen ulkonäkötekijöitä, mutta ne tuskin ulkopuolisia kiinnostavat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Treenailusta kirjoittaminen jatkuu luonnollisesti tulevaisuudessakin, vaikkakin tämä kampanja tähän postaukseen valitettavasti päättyy. Kaikkien kuntoilusta kiinnostuneiden kannattaa kuitenkin osallistua Indiedaysin ryhmäliikunta-aiheiseen lukijakilpailuun täällä. Palkintona on jälleen kerran kuuden kuukauden ilmaiset treenit Elixialla. Kilpailu on voimassa 24.4.2013 asti. Tämä tyttö pinkaisee nyt  ulos sunnuntailenkille ja muistaa suihkun jälkeen laittaa hiusnaamion vaikuttamaan. Muistakaahan tekin! :)

(huppari, housut ja kengät saatu)