Alkaako Gilmore Girls tökkiä tuhannennen kierroksen jälkeen? Sattuuko kuvanlaatu silmiin ja osaatko jo repliikit ulkoa? Tahtoisitko uusia tuulia jatkamatta kuitenkaan sarjan tarinaa? Ikävöitkö niitä rasittavia ja järjettömiä välilallatuksia GG:n kohtausten välillä, jaksojen aluissa ja oikeastaan muissakin kohdissa? Haluaisitko nähdä suosikkinäyttelijäsi uusissa rooleissa vanhoine luonteenpiirteineen? Pitäisikö lopettaa jo kysely ja kertoa, mistä ihmeestä tässä jankkaamisessa on kyse? No, kyllä!

Bunheads-bunheads-31214792-960-640

Bunheads-bunheads-31214795-960-640

Bunheads-bunheads-31214797-960-640

Bunheads-bunheads-31214799-960-640

Gilmore Girls ei luojan kiitos jatku uusilla jaksoilla, vaan kyseessä on kokonaan uusi (tai siis “uusi”) tv-sarja. Sain yllättäen päiviini lisää tunteja, joten päätin alkaa seurata itselleni uusia sarjoja ja tutustuin hieman vahingossakin sarjaan nimeltä Bunheads. Tarinan keskiössä on pieni paikka, jonka sieluna toimii tanssikoulu. Ensimmäiset jaksot sarjassa ovat jopa hämmentäviä, mutta yksinkertaisen juonen edetessä sen outoihin hahmoihin ihastuu niin kovaa, että alku unohtuu melkein kokonaan. Suomessa sarjaa ei tietääkseni vielä näytetä, mutta eiköhän YLE sen ohjelmistoonsa lopulta nappaa. Jos kuitenkin tahdotte tutustua sarjaan jo ennen sen tekstittämistä suomeksi, suosittelen sitä varsin lämpimästi. :)

(kuvat täältä)