Nyt on kuulkaa taas sellainen kampanja käsillä, että oksat pois! Huutiksen aktiivisena käyttäjänä hihkuin riemusta, kun minun valittiin mukaan Indiedaysin ja Huuto.netin yhteistyökampanjaan. En saa tarpeekseni nettihuutokauppojen selailusta, metsästän välillä löytöjä ystävillenikin. Meikäläisen postausaiheena on edelleen uudistus harrastuskamoihin joko vanhan tai uuden harrastuksen kannalta. Koska lumilautailuvälineeni ovat edelleen sen verran hyvässä kunnossa, etten todellakaan tarvitse niihin uudistusta, päätin panostaa erääseen toiseen harrastukseeni.

En ollut koskaan ajatellut, että se, että valokuvailen päivittäin, tarkoittaisi tavallaan sitä, että valokuvaaminen on harrastukseni. Olen toki huomannut, että kaveriporukassa kamera lykätään juuri minun käteeni, koska käytän sitä kuulemma muutenkin koko ajan. Päätin sitten panostaa hieman uusiin välineisiin ja lähdin etsimään Huutiksesta Olympukselta saamaani kameraan uutta linssiä. Tavoitteenani oli löytää jotakin valovoimaisempaa, joten kun 17-millinen pancake-objektiivi käveli vastaani, päätin huutaa kohdetta. Sain lopulta tuon uutena yli 300 euroa maksavan linssin itselleni postikuluineen 200 eurolla ja arvatkaapa mitä? Tuote oli vielä ihan käyttämätön. Nyt kamerani mahtuu ahtaaseenkin iltalaukkuun sujuvasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostokseni oli toki sponsoroitu kampanjan vuoksi, mutta yleensä, kun netistä jotakin ostan, myyn myös omia tavaroitani pois, jotta rahanmeno ei tuntuisi niin suurelta (enkä hukkuisi asuntooni). Tälläkin kertaa lisäilin muutaman kohteen myyntiin suunnilleen viikko sitten. Kohteeni ovatkin saaneet jo huutoja ja nyt lisäsin mukaan myös uusia kohteita. Tarjolla olisi mm. juhlava jakku, maksimekko ja jumalaiset hapsusaappaat. Myyntikohteeni löytää täältä ja ne ovat auki vielä viikosta kahteen viikkoa. :)

Psst! Edellisen kampanjapostauksen arvonnan voitti Noora! Voittajalle on lähetetty sähköpostia.