Viikon paras tekeminen liittyy ikkunalaudallani sijaitsevaan kirjapinoon. Suurimman osan pinosta olen lukenut, mutta kasassa on myös muutama kirja kesken. Inhoan kirjojen jättämistä kesken, mutta tuntuu, että iltaisin sitä naputtelee mieluummin muutaman työsähköpostin kuin rentoutuu. Ja päivällä taas on muuta tekemistä. Lisääntyneet vapaatunnit mahdollistavat nyt tuon kirjajonon lukemisen loppuun. Aiemmin siihen ei ole tosiaan ollut oikein sopivaa aikaa, vaikka olen koettanut sellaista järjestää. No, eilen illalla paljastetuista syistä nyt sitä aikaa sitten on vähän liikaakin. Koetan vaan asennoitua tähän yllättävään tilanteeseen positiivisesti. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras tsemppi saapui postissa ihan täytenä yllätyksenä. Rakkain ystäväni Jyväskylästä oli kuulemma löytänyt minulle sopivan kortin. Takana luki kannustavasti: “Oot maailmanvalloittaja! <3” Siihen minäkin haluan uskoa, vaikka tällä hetkellä olo onkin todella hämmentävä ja hämmentynyt. Kaikki ovet ovat taas avoinna ja kuten ehkä olette huomanneet, olen ehkäpä maailman surkein tekemään päätöksiä. Toinen ystäväni toi muuten töihin suklaata, kun kuuli työ(ttömyys)ahdistuksestani. Aika ihania ystäviä olen saanut kerättyä ympärilleni!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras tutoriaali koskee jälleen kerran Lumia 920 -älypuhelinta, jolle olen menettänyt sydämeni. Valokuvataidehaasteessa neljä suomalaista ammattivalokuvaajaa haastetaan joka viikko neljän viikon ajan kuvaustehtäviin. Haasteen päätyttyä teokset kootan taidenäyttelyksi Helsinkiin, mutta suorituksia kannattaa seurata jo ennen sitä. Niistä nimittäin saa loistivinkkejä tuon kyseisen älypuhelimen käyttöön. Haasteen edistymistä voi seurata tällä sivulla. En vaan voi lopettaa uuden puhelimeni kuvausominaisuuksien hehkuttamista! Myös ystäväni tietävät sen, sillä saatuani Nokialta tämän uusimman puhelimeni, olen käännyttänyt jo viisi ihmistä lähipiiristäni ostamaan tismalleen tämän saman luurin. <3

Viikon paras korjausprojekti alkoi jo reilusti yli vuosi sitten, mutta sain sen päätökseen vasta nyt. Eräät suosikkifarkuistani (kyllä, niitä on monet) hapertuivat jossakin vaiheessa käytössä niin, että eräänä aamuna vetäessäni farkkuja jalkaan, sormeni sujahti läpi ohentuneesta kankaasta. Olisin saanut vaihtaa farkut uusiin, mutta tätä mallia ei enää myyty. Päätin siis korjata farkut neulalla ja langalla, mutta kangas repesi aina uudelleen korjatun kohdan vierestä. Lopulta keksin silittää liimakangaspaikan farkkujen nurjalle puolelle ja tittidii – suosikkifarkut ovat jälleet valmiit käyttöön!

farkkujen korjaaminen liimakankaalla