OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eräs kaikkien aikojen parhaista joululahjoistani kaivettiin eilen esiin pölykerrosten alta ja kannettiin olohuoneeseen. Sain joskus ala-asteella PlayStation-pelikonsolin vanhemmiltani ja ihastuin siihen aivan saman tien. Oikeastihan lahja taisi olla tarkoitettu minulle ja pikkusiskolleni yhteiseksi, mutta sisko oli vielä niin pieni, etteivät konsoli ja varsinkaan sen pelit ehkä olleet aivan niin lapsille kohdistettu. Joka tapauksessa koukutuin pelailuun aika vahvasti ja samalla koukuttui äitikin. Perheemme suosikkipeli oli Hercules, jonka parissa tuli eilenkin verestettyä muistoja. Kuvanlaatu huimaa suorastaan päätä. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suloisinta oli kuitenkin vanhan muistikorttini löytyminen. Kukaan tuskin yllättyy sen väristä tai siitä, että siinä lukee itsekkäästi meikäläisen nimi. Muistikortin sisältä löytyy kuitenkin monta läpipelattua peliä ja vielä enemmän muistoja. Tämän illan suunnitelma voisi olla vanhojen taistelutaitojen huippuunsa hiominen Tekken 3 -pelin parissa. Sitä räpelsimme vanhan koulukaverini kanssa hyvin ahkerasti läpi yhdessä ja aina, kun uusi hahmo vapautui, olo oli kuin maailman kuninkaalla. Parempaa kuin itsensä voittaminen on kaikken muiden voittaminen! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keltään ei varmaan ole jäänyt huomaamatta, miten hyvin täällä maalla viihdyn. Silmäpussini ovat pienentyneet puolella ja stressitasot laskeneet jälleen normaalitasolle. Elimistö ei enää käy ylikierroksilla ja alas menee muunkinlainen ruoka kuin soseutettu. Tulevaisuus ei muistuta enää mustaa aukkoa. Tästä aiheesta avaudun muuten lisää heti, kun siihen saan luvan. Kävin tänään hiihtämässä äidin kanssa metsässä ja oi että, miten joka paikkaan sattuu nyt ihanasti kaikkien tuskaisten ylämäkien jälkeen. Seuraavaksi voisinkin lämmittää saunan, sillä se on aivan sallittua vaikka joka päivä, jos sattuu olemaan viikonloppulomalla. Arvostan.

Mitä te muuten oikein puuhailette näin lauantai-iltana? Onko teilläkin kenties saunapäivä vai jotakin ihan muuta mielessä?