SheInside-nettikaupan sponsoroima takkiarvonta on päättynyt jo ajat sitten, mutta voittajan pääsen julkaisemaan vasta nyt. Tahdoin kuvata tähän postaukseen oman takkivalintani, jonka verkkokauppa minulle ystävällisesti tahtoi lahjoittaa, mutta takki eksyi hieman matkalla luokseni. Nyt se kuitenkin saapui ja sain houkuteltua pikkusiskoni kuvaamaan jakun ylläni. Sisko se vaan kehittyy ja kehittyy koko ajan kuvaajana toisin kuin meikäläinen. Suosikkini takeista oli siis tämä keltainen jakku, josta luulin vetoketjun avulla tulevan kaksi jakkua hieman eri tyyleihin, mutta jossa vetoketju onkin vain koriste. Voi nolous!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joka tapauksessa kuulun siihen kansakuntaan, joiden mielestä jakut ja rotsit ovat parhaimmillan auki, joten olin vain tyytyväinen, ettei tässä ollut mitään kiinnitysmekanismia edessä. Jakku laskeutuu mielestäni kauniisti ja on malliltaan yllättävänkin rento. Tai no, ehkä tuo villi värikin vaikuttaa rentouskertoimeen. Kuvia tuli otettua jakusta tuossa aamummalla ehkä vähän liikaakin, niin paljon siitä tykkään. Toivottavasti jaksatte katsella! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja voittajaksihan arpoutui muuten onnekas nimimerkki Keijutin, joka kommentoi arvontaa näin (linkki muokattu osaksi kommenttia):

Oijoi! Oon pitkään etsinyt tuon mustan vetskarijakun kaltaista takkia, sellaiselle olisi tarve. Ihana <3 Rakastuin.

Siis tää on noista mun ehdoton valinta!

Onnea voittajalle tuhannesti, sinulle on lähetetty sähköpostia koko- ja osoitetiedusteluja varten. Kiitokset myös vielä kaikille arvontaan osallistuneille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA