Työpaikkani naapurissa kuhisee. Salmisen Jussi lainaa tusseja ja saksia, juoksentelee kaikkialla ja hengaa kaiket päivät putiikissaan. Tuo outo putiikki, joka vain ilmestyi Kluuviin, kiehtoo kieltämättä minuakin. Olen löytänyt sieltä jo sata ihanaa asiaa! Kyseessä ei ole mikään pysyvä kauppa, vaan Ex Tempore Pop Up Shop -nimeä kantava väliaikaisputiikki. Se on avoinna vielä 22.12.2012 asti eli jos kaupasta ei ole tiennyt tai siellä ei ole ehtinyt vierailla, vielä ehtii. Voisin nyt esitellä omat suosikkijuttuni liikkeen valikoimista. Niitä on monia, sillä putiikissa on monien eri merkkien koruja, asusteita, vaatteita ja jopa sisustustarvikkeita esillä.

Mm. Nelliinan rakastamien ja Viona Blun valmistamien kalannahkalaukkujen, nykyään myös suomeksi bloggaajan Outi Pyyn DIY-kirjojen ja Olav design -merkin aidoilla hiuksilla koristeltujen laukkujen keskeltä löysin jotakin ihan uskomattoman jouluista. En viitsi ottaa asuntooni oikeaa kuusta ja muovinen taas saattaisi olla hieman kökkö. Kompromissina ostin sitten itselleni DEBO:n pahvikuusen, jota saa putiikista kolmessa koossa. Minulla on kuusista pienin ja se maksoi 25 euroa. Kuusia löytää myös nettikaupan joulukategoriasta. Koristeet kuuseen kaivelen luultavasti omasta korurasiastani. :)