Kahden päivän pikaisesta stressiflunssasta selvittyäni oli aika palata sorvin ääreen. Ennen eilistä työvuoroa metsästin mm. kuittivihkoja ympäri Helsinkiä ja pohdiskelin, mitä ostaisin lopuille rakkailleni joululahjaksi. Miksi isälle on aina niin vaikea keksiä lahjaa? Omani on vielä siitä hankalaa sorttia, että hän vaikka hän rakastaa kirjoja, kirjalahja olisi mitä suurin loukkaus isäni pyhää pihiysperiaatetta kohtaan, koska niitä voi lukea ilmaiseksi kirjastossa. Yritä sitä siinä sitten keksiä sopivaa lahjaa.

Sitten voisinkin vähän kiukutella siitä, miksi en saa otettua otatettua asukuviani koskaan siinä vaiheessa päivää, kun hiukseni eivät vielä näytä tuolta. Tuohan on ns. standarditukkani eli hiuspehkoni muuttuu tuollaiseksi sotkuksi huolimatta siitä, mitä sille on aamulla tehty. Tuo sama “kampaus” edustaa sekä suoristuneita kiharoita että kihartuneita suoria hiuksia samaan aikaan.

paita – H&M

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

neule – H&M

kengät – Crocs (saatu)

Huomenna pitäisi suunnata lahjatarvikeostoksille. Joulu jotenkin vähän unohtui tässä mököttäessä, joten nyt pitää vähän kiriä. Ostin ihan joulukuusenkin itselleni, tosin pahvisen ja kierrätettävän. Vaikka perinteisistä jouluasioista pidänkin, joitakin asioita tahdon kokeilla erilaisina versioina. Punaisten ja vihreiden jouluvärien sijaan valitsin Jyväskylän asuntoonikin hopeaa ja turkoosia. Saa nähdä, mitä värejä sitä päätyy tuohon kuuseen sitten ripsustamaan. Olen niin monijakoinen ihminen, että mieleni muuttuu kerran tunnissa. Pitänee kai ostaa kaikkia värejä varastoon.

Sitten asiasta kolmanteen. Jos ette ole vielä tutustuneet uudistuneeseen Indiedays-portaalimme, kannattaa ehdottomasti kurkistaa sinne tehdyt parannukset. Ensinnäkin sivustomme etusivun rakennetta on muutettu.  Sivun yläosassa on nykyään aina näkyvissä kaikkien Indiedays-blogien uusin postaus. Myös ylämenu on uusittu ja Indiedaysin blogit löytää nyt heti ensimmäisinä vasemmalta yläpalkista. Suurin ja ainakin meikäläiselle mieluisin muutos liittyy klikkauksiin. Etusivun kuvavirrasta pääsee nykyään helposti yhdellä klikkauksella suoraan blogiin tai jopa suoraan tiettyyn postaukseen. Mitä mieltä olette muutoksista? :)

Psst! Rakastan noita karvabuutseja ihan yli kaiken! <3