Joskus nuorempana shoppailu tuntui parantavan oloa, jos se oli erityisen huono. En ole enää vuosiin kannattanut shoppailuterapiaa, mutta lauantaina päätin kokeilla sitä pitkästä aikaa. Ostin itselleni joululahjan, joka oli pyörinyt mielessäni siitä lähtien, kun se ilmestyi kauppoihin. Nyt, kun kävin kyseistä tuotetta kyselemässä, niin eihän sitä ole ollut hetkeen edes kaupassa enää myynnissä, mutta ystävällinen myyjä kaiveli minulle haluamani lahjan jostakin kiven alta. Luultavasti laukkua etsittiin vain varastosta, mutta “kiven alta” kuulostaa jotenkin mukavasti dramaattisemmalta. Joka tapauksessa on outoa, etten voi hankkia haluamiani asioita itselleni silloin, kun ne ovat helposti saatavilla, vaan tahdon ne itselleni hankalampaa reittiä jälkikäteen.

Mallailin Lumin laukuista itselleni sekä isompaa että pienempää Supermarket Bag Twist -laukkua. Laukkumallin jujuna ovat nahkasuikaleet, jotka ovat kierteellä. Kierteiden alta näkyy paksu, nudenvärinen kanvas, joka luo mustalle nahalle kivan kontrastin. Päädyin lopulta pienempään laukuista, sillä sen malli vaikutti jotenkin sopivammalta eikä jokaisen laukuistani tarvitse mahduttaa sisäänsä koko maallista omaisuuttani. Lumin laukuille tyypillisesti tätäkin voi käyttää sekä kahdella kahvalla, kuten tuossa kuvassa, tai yhdellä pidemmällä hihnalla. Laukun sisällä on myös kätevä klipsi avaimille, jotta niitä ei tarvitse kaivella laukun pohjalta.

Sain blogin kautta saamallani Cityshoppari-kortilla tuotteesta 25 % alennusta, joten maksettavaksi jäi 221 euroa. Olin alunperin ostamassa itselleni lähemmäs 500 euroa maksavaa laukkua, joten nyt tunnen jotenkin kierosti säästäneeni muutaman sata euroa rahaa. Joka tapauksessa olen hyvin tyytyväinen itseltäni saatuun joululahjaan. Enpä olisi voinut paremmin omia joululahjahaaveitani tietää! ;)

(kello ja neule saatu)