Ulkona ei ehkä ole korkokenkäkeli, mutta niitä rakastavana otuksena kirjoitan niistä nyt silti. H&M:n ja suurten muotitalojen sekä -suunnittelijoiden yhteistyömallistot ovat aina olleet heikko kohtani. Jos en ole tajunnut mallistojen upeutta vielä lanseerausvaiheessa, olen muutamaankin otteeseen herännyt todellisuuteen myöhässä ja metsästänyt tuotteita jälkikäteen Huuto.netistä ja eBaysta. Ajattelin raottaa teille vaatekaappiani sen verran, että esittelen kokoelmiini saalistetut helmet. Muutaman olen myynyt jo poiskin, mutta parhaimmat löydöt ovat saaneet jäädä käyttöön. Tässä siis yhteistyömallistojein suosikkituotteet ja aloitetaan niihin tutustuminen tässä postauksessa kengistä.

Ensimmäiset yhteistyömallistokenkäni ostin Jimmy Choo for H&M -mallistosta. Legendaarisen kenkämerkin mallisto, joka kenkien lisäksi sisälsi kyllä muitakin asusteita sekä vaatteita, oli kokonaisuudessaan mahtava ja varsinkin muutama kenkäpari kolahti kovaa. Hankin itselleni nahkaiset nilkkurit, joiden niittikoristeet ja pehmeä muotoilu vetosivat kovasti kenkäfriikkiyteeni. Ihan vain hassuna muistona mainittakoon, että kenkien kokoluokitus oli mallistossa hieman outo, sillä 37-koon jalkani tunsivat olonsa kotoisaksi koon 36 kengissä.

Toisen ihastumisen koin Lanvin for H&M sekametelisoppakorkkareiden kohdalla. Jollakin tavalla erilaisten materiaalien yhdistely vaan miellytti silmääni ja kenkien muotoilukin tuntui hyvältä. Olen alkanut kiinnostua koko ajan vain enemmän vaatteista sekä asusteista, jotka keikkuvat upean ja omituisen rajalla. Postaus, jossa fiilistelin uusia kenkiäni, oli muuten ehkäpä kirjoitusvirhepitoisin postaukseni ikinä enkä tahallisesti koskaan korjannut sitä, koska jollakin huvittavalla tavalla se kuvaa innostunutta tunnetilaani aivan täydellisesti.

Uusimmat kenkäostokseni tällä saralla tein muutama viikko sitten tilatessani pleksikorkoiset Maison Martin Margiela for H&M -malliston avokkaat. Jotenkin nämä yksinkertaiset kengät ovat kuitenkin sen verran erikoiset, että ihastuin niihin. Nythän himoitsen samaisia kenkiä vielä nudeina ja punaisinakin, mutta taidan jättää kenkäsekoamisen tällä kertaa väliin ja tyytyä vain näihin mustiin. Ihania kenkiä on tulossa elämäni varrella vastaan vielä satoja ja pitäähän niille jättää tilaa kenkäkaappiin. Kuka tietää, vaikkapa saisimme pian nautiskella Manolo Blahnik for H&M -mallistosta. ;)

(lakanat saatu)