Viikon paras alelöytö osui silmiini kauppareissulla. Näin syksyllä alan aina juoda teetä kahvin lisäksi, joten kokeilen mielelläni uusia teemakuja. Minulla on kuitenkin myös muutama suosikkitee ja tämä kookostee on yksi niistä. Siksi ilahduinkin suuresti, kun löysin teepaketin tarjouskorista. Nämä ovat näitä elämän pieniä iloja.

Viikon paras keksintö saattaa kuulostaa maailman suurimmalta huijaukselta, mutta vannon, että se toimii. Testiin saamieni Darra-tablettien tarkoitus on estää sitä itseään eli laimentaa krapulaa. Kaksi poretablettia liuotetaan isoon lasilliseen vettä ja juoma nautiskellaan kostean illan jälkeen ennen nukkumaanmenoa. Darran perusresepti, joka sisältää erilaisia suoloja sekä sokeria, perustuu World Health Organisatioin kehittämään yhdisteeseen, jota käytetään kehitysmaissa nestehukan hoitoon. Ettekö usko näiden auttavan? Kokeilkaa.

Edit: Tabletteja saa nyt tilattua kätevästi myös maahantuojan verkkokaupasta.

Viikon paras tarjous on yhteistyökumppanini Sarenza-nettikaupan omasta Georgia Rose -kenkämerkistä. Eri tyylisiä kenkiä voi tilata nyt 30 prosentin alennuksella. Keräsin tuohon alla olevaan kollaasiin merkin valikoimista omia suosikkejani. Tarjolla on kaikenlaisia kenkiä pehmosaappaista ja herrainkengistä piikkikorkoisiiin juhlakenkiin. Jos tarjous kiinnostaa, kenkävalikoimaa pääsee selailemaan tästä. Näistä klikkauksistanne tai edes ostoksistanne minä en saa penniäkään, joten ei yhtään tarvitse pelätä tukevansa “ahneiden bloggaajien pankkitiliä”.

Viikon paras ostos on käsintehty saippua. Pikkusiskollani oli jonkinlaisena koulutehtävänä oman yrityksen perustaminen ja neitonen myykin nyt ystäviensä kanssa itsetehtyjä saippuapaloja eri värisinä ja tuoksuisina. Valitsin (koska saippuaa sai tilata tytöiltä ns. mittatilaustyönä) itselleni punaisen saippuapalan, joka tuoksuu karkkirakeilta. Tulipa tehtyä päivän hyvä työ samalla. Tytöt ovat tänäänkin Iittalan Lasimäellä myymässä tekeleitään, jos saippuat kiinnostavat! :)