Viikonloppu oli ja meni. Ehdin pitkästä aikaa vierailla vanhempieni luona maalla, vaikka sinne pääsee junalla jopa alle puoleentoista tuntiin. Kävin Kylmäkoskella nauttimassa pikkusiskoni seurasta, lenkkeilemässä pitkin metsiä, väittelemässä vanhempieni kanssa tulevaisuudestani, halimassa pörröistä Finskiä ja korkkaamassa vihdoinkin glögikauden. Olo on melkein kuin uusi, kun on saanut vain olla ja ihmetellä muutaman päivän. Yhden päivän istuin kyllä valehtelematta tietokoneella veroasioita selvittelemässä, mutta sellaista se elämä on. Kun kaikkea ei valitettavasti kanneta eteen hopeatarjottimella.

Sitten muutaman päivän takaisiin asukuviin. Kenkinä vuorottelin viikonloppuna uusia pleksikorkojani ja viininpunaisia bootsejani, mutta koin korot jotenkin kuvauksellisimmiksi. Olen tosiaan sen verran kuumaverinen, että ulkona vallitsevaan lämpötilaan voi lisätä kymmenisen astetta lämpöä, niin tietää, miltä meikäläisestä tuntuu. Kuvissa esiintyy myös vihdoin se uusi toppini. Toinen SheInside-nettikaupasta valitsemani tuote tekonahkaliivin lisäksi on siis rei’itetty, tekonahkainen peplumtoppi. Siitä tuo outo otsikkokin on inspiraationsa saanut. En tiedä, miksi “nahkapeplum” kuulostaa sanana jotenkin härskiltä. Tuntui jotenkin väärältä jättää se sellaisenaan otsikoksi.

Tuolta yllättävän laajasta nettikaupasta oli muuten aikamoisen vaikea valita, mitä testiin ylipäätään halusi. Mutta nyt ainakin tiedän, että vaatteiden laatu on nettiputiikissa ihan hyvä, vaikka kieltämättä hieman epäilin muuta ennen tämän yhteistyömme alkua. Toimitus on putiikissa nopeaa ja seurantakoodin avulla tietää tarkalleen, missä oma tilaus on matkalla. Rekisteröitymällä sivustolle saa tällä hetkellä käyttöönsä peräti 15 % alennuskoodin. Ihan vinkkinä vaan, jos joku muukin innostuu sivustoa selailemaan. Ainakin neuleosastolla oli suloisia lörttöneuleita ihan joka makuun. Neuleista saa vielä tuon nettikaupan etusivulta löytyvällä alennuskoodilla 20 % alennuksen.

silmälasit – Gok Wan / Specsavers (saatu)

toppi – SheInside (saatu)

housut – Vero Moda

kengät – Maison Martin Margiela for H&M

Olen edelleen sen kannalla, että siskoni saisi lähteä mukaani Helsinkiin. Miten ihanan helppoa onkaan vaan kuvauttaa päivän asu minuutissa ulkona ja kuvanlaatu on joka kerta jopa meikäläistä miellyttävää. Katselin muuten juuri kalenteristani, että jouluksi on siunaantunut jollakin ihmeen tuurilla melkein viikko lomaa. Pitänee silloin kuvata tuon assistentin kanssa hieman rästipostauksia. En muista, koska olisin viimeksi lomaillut viikkoa yhteen putkeen, joten odotan joulua on ihan tuon loma-pointinkin vuoksi. Tietysti rakastan joulua muutenkin kaikkine tuoksuineen ja tunteineen. Kukapa ei. :)