Terveisiä maalta! Saavuin tänne hiljaisuuden keskelle eilen aamuvuoron jälkeen ja ajattelin lähteä takaisin vasta huomenna illalla. En muista, koska olen edes viimeksi käynyt täällä, joten viikonloppuloma taisi tulla hyvään rakoon. Eihän täällä juuri mitään ehdi tälläkään kertaa tehdä, mutta ainakin saan niitä kuuluisia akkuja latailtua. Pitää muuten ehkä salakuljettaa tuo pikkusisko Helsinkiin, sen verran vauhdilla tuli asukuvat napsittua tänään uudella kameralla. Itse mallilla vaan oli hieman ongelmaa kasvoille pyrkivien hiustensa kanssa. Tässä yksi syy lisää, miksi en yleensä pidä hiuksiani auki! :D

Päivän asunani on toiminut aika väritön, mutta muuten mielestäni varsin kiinnostava kokonaisuus. Asun  juju, siis noiden mielettömien kenkien lisäksi, on liivi, jota kokeilin tänään ensimmäistä kertaa ylleni. SheInside-nettikaupasta kysyttiin vähän aikaa sitten tahtoisinko valita sieltä muutaman tuotteen testiin ja tuo prätkähenkinen tekonahkaliivi on toinen putiikista valitsemistani vaatteista. Toisen vaatevalintani paljastan ihan muutaman päivän sisään. Se on väriltään ja materiaaliltaankin aika samaa tyyliä tämän kanssa, mutta fiilikseltään taas aivan eri maailmasta. Ja ennen kuin kukaan kysyy, niin ei ollut kylmä. Kiitos kysymästä.


toppi – Amisu

liivi – SheInside (saatu)

farkut – H&M

vyö – 2ndhand

kengät – Maison Martin Margiela for H&M

Palautin perjantaina edellisenä päivänä saapuneesta MMM for H&M -tilauksestani viskoosimaksimekon sekä nahkatakin. Kummassakaan ei oikeastaan ollut mitään vikaa, mutta en voinut pitää koko tilausta sen huiman loppusumman vuoksi. Punaista mekkoa sovittelin kahdessakin koossa ja päädyin pitämään sen suuren ihastuksen vuoksi. Myös hopeinen karkkilaukku jäi ja jäin himoitsemaan siitä myös pinkkiä versiota. Kenkiä mietin myös hetken, mutta vain siinä mielessä, toimisivatko ne nilkkureina vielä paremmin. Päädyin kuitenkin pitämään nämä avokasversiot ja hetkeäkään en ole katunut.