Viikon paras himotus on Helene Bermanin tekonahkahihainen trenssitakki. Tuossa takissa on vaan kaikki kohdallaan. Väri on ihana, malli upea ja hintakin on vielä siedettävä. Ainoa miinus ja syy siihen, miksi en takkia itselleni tilaa, on se fakta, että tällaiselle pätkälle tuo pituus ei ole ehkä kovin hyvä. Toisaalta, koska minä muka olen joistakin mittasuhteista ja pukeutumissäännöistä jaksanut välittää. Visa vinkumaan ja vauhdilla! Ei sentään silti. Mittatilausmekkoni imee minusta kaikki ylimääräiset rahat, joten täytyy hillitä näitä shoppailuhimoja.

Viikon paras uutinen liittyy töihini, sillä Kluuvin Jumpin Storeen on viimein tullut toimitus haluttuja Original-malleja. Tuo haalarimalleistamme paksuin on juuri täydellinen Suomen syksyyn ja talveen. Sen vuori on niin pehmoinen, ettei mitään rajaa. Käykää joskus myymälässä hiplaamasssa, jos ette ole vielä niin tehneet. Tuo oma viininpunainen Jumpin-haalarini on saatu työn kautta, mutta kai sekin pitää mainita, ettei tätä lasketa piilomainonnaksi. Kilpailevan merkin haalarin dumppasin muuten myytäväksi tänne pilkkahintaan. Käykäähän kiinni! :D

Viikon paras asuinpaikka on oma koti. Rakastun tähän asuinseutuuni ja asuntooni joka päivä vain lisää, muutto Helsinkiin ei kaduta yhtään. Varsinkin näin syksyllä kotikatuni on aivan ihastuttava eikä viereinen Kaivopuistokaan mikään ruma paikka ole viettää aikaa. En tiedä, voiko tätä kotiutumisen tunnetta edes tunnistaa, ellei ole joskus asunut aivan väärässä paikassa. Tavallaan Jyväskylä teki siis minulle palveluksen näyttämällä, minne en ainakaan kuulu. Kiitos siitä.

Viikon paras arvonta löytyy yhteistyökumppanini Olympuksen FB-sivuilta. Arvonnasta voi voittaa E-PM1 -järjestelmäkamerat 14-42 mm linsseineen sekä itselleen että kaverilleen. Oma Olympukseni on käytössä muuttunut hieman kuluneeksi, mutta se on silti rakkain kamera, mitä olen omistanut. Sain järjestelmäkamerani Olympukselta muutama vuosi sitten ja vaikka olen sen jälkeen kokeillut muita järjestelmäkameroita, palaan aina tämän Lite E-PL2 –mussukan luokse takaisin. Arvontaan kannattaa osallistua ennen perjantaita täällä, pidän kaikille lukijoilleni peukkuja pystyssä.