Blogimaailman taivaalle on syttymässä uusi tähti. Valokuvien tärkeys korostuu sekä blogeissa että mediassa yleisestikin koko ajan enemmän ja enemmän. Kuvien kautta on helppo inspiroitua nopeasti lukematta riviäkään tekstiä. Kuvista välittyy tunnelma, jota ei muuten voisi tiivistää. Tämä otetaan jatkossa huomioon vielä entistäkin laajemmin blogimaailmassa, sillä lokakuun aikana lanseerataan aivan uusi sivusto. Sivuston inspiraatiokonsepti tulee pitämään sisällään 300 blogia ja se mahdollistaa blogien selailun kuvavirran avulla niin, että kuvia voi suodattaa mm. muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Inspiraatiota voi ammentaaa tietokoneen lisäksi myös puhelimella tai tabletilla.

Oma bloginikin on mukana sivustolla, onhan tämä pian lanseerattava Indiedays Inspiration -sivusto kuitenkin rakkaan kattosivustoni spin off -idea. Jos siis joskus tahtoo nautiskella vain valokuvista ja skipata turhat löpinät, se tulee onnistumaan jatkossa varsin helposti. Toki kuvien kautta löytää varsinaiset postauksetkin halutessaan ja tässä samassa osoitteessa voi edelleen lukea blogiani normaalisti.

Nyt sitten kannattaa olla tarkkana ja toimia nopeasti. Osalla lukijoistani on nimittäin ainutlaatuinen mahdollisuus kokeilla uutta Inspirationin beta-versiota. Käy jättämässä sähköpostiosoitteesi tälle sivulle ja saatat saada käyttäjätunnukset sähköpostitse. Tuo beta-versio ei siis ole missään nimessä vielä julkinen, vaan sitä pääsee käyttämään ainoastaan käyttäjätunnuksilla. Inspiration avataan tosiaan jossakin vaiheessa lokakuun aikana kaikille, joten muut näkevät uudistuneen sivuston vasta myöhemmin. Sen verran vilautan muutosta kaikille lukijoilleni, että paljastan kuvakaappauksen avulla, miltä oma blogini sivustolla näyttää. Jännittävä kuulla, miten reagoitte uuteen sivustoon, kun se vihdoin avataan! :)