En kuvaile enää erilaisissa tapahtumissa niin hysteerisesti kuin ennen, mutta otan usein puhelimellani kuvamuiston Facebookiin. Nyt kokosin viime viikkojen kuvista tänne muutaman kollaasin. Ei näistä aiheista saa oikein kokonaisia postauksia, mutta ehkä näistä paloista saa koottua edes suhteellisen ehjän kokonaisuuden. Yritetään. :)

  • SIS. DELI + CAFÈ tarjoili eräässä tapahtumassa aamiaista ja rakastuin päätä pahkaa! Vihreä smoothie ja kasvisleipä upposivat masuun salamana, makumaailma on kerrassaan herkullinen. Parasta on, että yksi toimipiste sijaitsee työmatkani varrella, joten voin jatkossa hakea eväät töihin täältä sen limaisen katkarapukolmioleivän sijaan. Toimipisteitähän tällä firmalla on Helsingissä jo useampi, tuolta kotisivuilta kannattaa kurkata, löytyykö oman kodin läheltä tai työmatkan varrelta yhtään.
  • SodaStream järjesti myös aamiaisen ja paljasti samalla uusia tuotteita. Myyntiin on tulossa mm. sähkökäyttöinen, yhdellä napin painalluksella veden hiilihapottava Revolution-malli, jossa veden halutun happopitoisuuden voi päättää etukäteen. Myös suunnittelija Yves Béharin suunnitttelema Source-malli herätti mielenkiintoa upealla muotoilullaan ja hienolla värivalikoimalla, mutta palataan siihen joskus myöhemmin.
  • Myös kosmetiikkamerkki No7 esitteli meille bloggaajille uutuuksiaan. Ihanan “kermavaahtokasvonaamion“, jota olen lätrännyt nassuuni jo purkkitolkulla, lisäksi merkin tehovoide on hehkuttamisen arvoinen. Talven lähestyessä paksuhkosta Dry Skin Rescuesta tullaan kuulemaan blogimaailmassa ja ehkä naistenlehdissäkin vielä paljon. Uskokaa pois. :)

  • Puhelinkuvia tuli napsittua Lumenen tilaisuudessa, kun pääsin tutustumaan kokonaan uuteen ihonhoitosarjaan kyseiseltä merkiltä. Lumene valloittaa pieneksi yllätyksekseni jatkossa myös apteekkien hyllyjä uudella tuotesarjallaan. Lumene LAB -sarjasta voi lukea lisää täältä.
  • Herra Bond, josta jo aiemmin tällä viikolla kirjoittelinkin, näkyy nyt juhlavuotensa vuoksi hieman joka puolella. Jos päätätte ohittaa kaiken muun hypetyksen, luvatkaa edes tuoksuttaa tuota miesten nimikkotuoksua, jos siihen satutte törmäämään. Pitänee hankkia poikaystävä, jolle voi hankkia noita ihania tuoksuja.
  • En “blogiurani” alussa pitänyt ollenkaan kuohuviinistä, mutta ajan myötä olen oppinut melkeinpä rakastamaan sitä. On ihana vaihtaa kuulumisia muiden bloggaajien kanssa kuohuvan äärellä. Tällä kertaa skumppaa tarjoili Bestseller.

  • T-paitani pääsi myös kuvauksen kohteeksi, kun tajusin, että olin pitkästä aikaa pukeutunut printtipaitaan. En yleensä kulje ympäriinsä näin härskeissä paidoissa, mutta hyvän asian puolesta olen valmis pieniin kompromisseihin.
  • Sisäinen lippistyttöni heräsi talviunilta, kun töissä tuli pidettyä jättikokoista Suomi-lippistä. Älkää huoliko, en aio käyttää sitä silti julkisilla paikoilla! :D
  • Tyttöjen kanssa tuli käytyä drinksuilla töiden jälkeen, ja kuten arvata sattaa, kivaa oli. Huomatkaahan tuon yhden ressukan kaakao meidän juoppojen joukossa. Ei vaan, ihan satunnaisesta drinksuttelusta on edelleen kyse, mutta oli se silti aika söpöä, että yksi meistä halusi kylmän drinkin sijaan lämmittävän kaakaojuoman.

  • Sain kutsun kuuntelemaan bändiä nimeltä FUN. ja laiskoista tavoistani poiketen lähdinkin keikalle uteliaana. Yleensä en työpäivän jälkeen jaksa tehdä oikein mitään, mutta ainakin tässä tapauksessa ryhdistäytyminen kyllä kannatti. Oli hurjan hauskaa käydä pitkästä aikaa kuuntelemassa musiikkia ihan livenä! :)
  • Rakas pikkusiskonikin poikkesi täällä isossa kaupungissa kylässä. Kävimme yhdessä kaupungilla kiertelemässä ja tietysti syömässä. Kiva nähdä tuota pikkuistakin välillä. En oikein jaksa käydä vanhempienikaan luona enää niin usein, kun meidän perheen täysi-ikäinen vauva ei enää asu kotona.
  • Kluuvin yläkerran sushipaikka (edelleen se Hanko Sushi) on hintatasoltaan hieman tyyris, mutta sushi on niin hyvää, että sorrun silti käymään siellä silloin tällöin. Sushi on pakkomielteistäni melkeinpä pahin, se on ohittanut salakavalasti jopa popparit!

Älkää huoliko, näitä huonoja puhelinkuvia ei ala ilmestyä blogiin kerran viikossa. Kaikkea pitää kuitenkin kokeilla, joten pääsittepähän ainakin hetkeksi seuraamaan tekemisiäni hieman samasta näkökulmasta kuin päivityksiini luultavasti hyvin kyllästyneet FB-ystäväni! ;)