Tahtoisin kovasti postailla teille tuoreita asukuvia, mutta kun en saa ketään ottamaan niitä. Keksin tälläkin viikolla ylleni muutaman niin kivan asun, että puen ne vielä uudelleen tänä syksynä, jotta tulette näkemään asut. Turhauttaa vaan, kun tässä asunnossa ei saa tilan eikä valon puolesta kuvattua itseään kokonaan missään. Ja jos saisikin, olisi sisäkuvia karmea katsoa ulkona otettujen jälkeen. Niissä on niin eri fiilis! Koska asukuvat ovat jäähyllä, keskityn hetkeksi muihin juttuihin. Esimerkiksi siihen, millaisia vaatteita tahtoisin tuleviin asuihini ostaa.

Kerroinkin jo heinäkuussa, että pääsin muutaman muun bloggaaajan kanssa ihailemaan ennakkoon Elin Klingin jumalaiselle Marcianolle suunnittelemaa yhteistyömallistoa. Nyt esittelytapahtumassa otetuille kuville saatiin julkaisuluvat ja pääsen paljastamaan teillekin, millaisesta mallistosta oikein on kyse. Koko mallistoa en täällä esittele, mutta kaikista ihanimmat vaatteet ja asusteet ajattelin näyttää teillekin. Tarkennuksena vielä, että tällä mallistolla ei ole mitään tekemistä Guess-merkin kanssa, vaan kyseessä on nimenomaan eksklusiivisemman Marcianon yhteistyö ruotsalaisen superbloggaajan kanssa.

Suosikeiksini nousseet tuotteet olivat hyvinkin mustavalkoisia väritykseltään. Toisaalta koko mallisto oli aika hillitty muutamaa tehosteväriä lukuun ottamatta. Siksi uskoisinkin, että suomalaiset tykästyvät tähän “helppoon” ja yksinkertaisen tyylikkääseen mallistoon. Arkivaatteita oli runsaasti ja juhlavammatkin kappaleet on helppo stailata arkeen. Valkoinen minimekko, musta karvareunainen rotsi ja sinapinkeltainen neule taisivat mustan, isolla kaula-aukolla siunatun paidan ja mustan nahkahameen ohella ihastuttaa kaikista eniten. Mallisto tulee tarjoamaan myös täydellisiä t-paitoja, mutta niitä aion sovittaa, ettei tule hehkutettua turhaan.

Sellaisia herkkuja olisi tällä kertaa tulossa tarjolle!  Marras-joulukuun vaihteessa myyntiin tulevaa mallistoa voi ostaa Suomessa vain ja ainoastaan Guess by Marcianon myymälästä Kämp Galleriasta, jossa nämäkin kuvat muuten otettiin, sekä Helsingin Stockmannilta. Loppuun laitetaan vielä hyvinkin harvinainen yhteiskuva meistä bloggaajista. Jenniä nyt näkeekin vielä edes satunnaisesti, mutta Nelliinan ja ulkomaanvahvistuksemme  Lindan kanssa tulee harvemmin päädyttyä samaan kuvaan. :)

(kaikki, paitsi yksityiskohtakuvat Jan Tuomisto / Studio Lupara)