Huomenta! Tuntuupa hyvältä palata blogin pariin viikonlopun tauon jälkeen. Vietin muutaman päivän vanhempieni luona maalla ja maltoin kaivaa kamerani esiin vain muutaman kerran. Ette usko, että tekee välillä hyvää vain keskittyä nauttimaan elämästä sen jatkuvan valokuvaamisen sijaan. Olen vähentänyt kuvien nappailua ainakin puolella, josta kiittävät ainakin tietokoneideni kovalevyt. Kyllähän tänne blogiin tulee silti kuvia samaa tahtia kuin ennen, mutta en vaan enää kuvaa kaikkea ympärilläni “varmuuden vuoksi”.

Nyt, kun olen taas langoilla, tahtoisin onnitella kahta herrasmiestä. Ensimmäiseksi onnittelut saa vastaanottaa salainen agentti nimeltä James Bond, joka tähditti 5. lokakuuta 50 vuotta sitten ensimmäistä elokuvaansa. Seuraavana onnittelut lähetetään rakkaalle isälleni, joka juhli syntymäpäiviään viime viikolla (4.10.) melkein samana päivänä kuin muu maailma juhli herran Bondin ensimmäisen elokuvan vuosikymmenpäivää. Toimin itse näitä kahta herraa yhdistävänä linkkinä, sillä olen isäni kanssa katsonut melkein kaikkia Bond-elokuvat läpi hieman liiankin nuorena. Pahimmat kohdat tosin sensuroitiin tämän kakaran silmiltä, mutta opin jo silloin pitämään elokuvista. Tästä syystä eräästä pressitapahtumasta saatu JB-korttipakka olikin täydellinen syntymäpäivälahja isälleni. Pakasta löytyy kuvia kaikista Bond-elokuvista ihan kuvatekstien kera.

Korttipakka yhdistää minua ja isääni myös sillä tavalla, että kisailemme aina välillä enemmän tai vähemmän leikkisästi mestaruudesta Casino-korttipelissä. Itselläni on hallussa mm. kaikkien arvokorttien monopoli eräästä pelistä. Tuon mahtavan korttipakan lisäksi isäni pieneen lahjapakettiin pääsi myös eräästä toisesta blogitapahtumasta, josta mukaan saatu lahjakassi koostui epäloogisesti lähes kokonaan miesten tuotteista, vastaaanotettu kosteusvoide. Voiteen pitäisi olla ikääntymistä hidastava ja sen merkki on Bulldog Natural Grooming. Ihan luonnonkosmetiikkaa merkki ei edusta, mutta sen tuotteissa on pyritty pitämään eläinperäiset ja synteettiset ainesosat aika minimissä. Toivottavasti lahjoille tulee paljon käyttöä! :)