Viime viikonlopun blogiloma teki sen verran hyvää, että nyt bloggailen aivan uudella innolla. Siis aina, kun siihen on aikaa. Sain kerrankin rentouduttua kunnolla ja varsinkin kissaterapia antoi voimia tulevaan arkeen. Harmi vaan, etten tajunnut kuvata tuota karvapalloamme tännekin. Asiaan on kuitenkin tulossa muutos, sillä tämänkertaisen kotivisiittini päämissio tulee olemaan kissapostauksen kasaaminen. Alunperin tarkoitukseni oli juhlia Espoossa eräitä tupaantuliaisia tänä viikonloppuna, mutta punnitsin vaihtoehtoja uudelleen ja totesin, että minua tarvitaan täällä kotona nyt enemmän kuin koskaan. Vanhempani ovat aina olleet olemassa minua varten, joten mielestäni on reilua, että tällainen tuki toimii myös toiseen suuntaan.

Siirrytäänpä sitten yleisestä pölinästä itse aiheeseen eli asukuviin. Alkuviikon päivän asunani oli hyvin syksyisten värien cocktail, jonka puin tänään ylleni uudelleen, jotta saisin sen ikuistettua myös tänne blogin puolelle. Viininpunaisen ja konjakinruskean harmonia on kovasti mieleeni ja tuon paitani vihreä väri alkaa kivuta suosikkivärilistalleni viininpunaisen rinnalle. Vaikka molemmat värit ovat kauniita yksin, yhdessä ne jotenkin korostavat toinen toistaan. Kuviin pääsi ensimmäistä kertaa mukaan myös sävytykseltään ihana uusi villapiponi, jonka kävin ostamassa muistaakseni viime viikolla. Tämän syksyn suosikkiväriäni ei taida olla kovin vaikea arvata? Tuosta laukusta kerron muuten lisää ihan kohta.

pipo – Scotch & Soda (miesten puolelta)

paita – H&M

karvaliivi – Lindex (lasten puolelta)

läppärilaukku – D.bramante (saatu)

shortsit – Sonia Rykiel pour H&M

kello – Daniel Wellington (saatu)

kengät – Minelli

Olen tähän asti kantanut MacBook Airiani pinkissä Marc by Marc Jacobsin pehmosuojapussissa, mutta nyt sain testikäyttöön D.bramanten klassisen, vähän jopa kirjekuorilaukkua muistuttavan suojan. Se on niin kaunis ulkomuodoltaan, ettei sitä heti edes tajua läppärilaukuksi, vaan olen käyttänyt sitä pelkkänä asusteenakin. Tämän minulle ennestään tuntemattoman merkin kaikki läppäri- ja tablettikotelot ovat aitonahkaisia ja niitä voi selailla täällä. Tuo omistamani 11-tuumainen Airi Mäkipuukkinen on sen kokoinen, että sille ei ole ollut helppoa löytää suojapusseja. Tällä merkillä niitä oli tarjolla peräti neljä erilaista, mistä merkki saa ison plussan. Jälleenmyyjinä netissä toimivat mm. Expert, NetAnttila ja Tietokonekauppa.

Nyt painun leikkimään tuon suloisen karvapallon kanssa. Sillä on tainnut olla ikävä, kun kissa sinkoilee huoneesta toiseen ja urisee hellyyttävästi. Kovasti herran kaipaisi leikkikaveria. Onneksi sellainen on nyt saatavilla. Tuntuu julmetun hyvältä, kun joku tai tässä tapauksessa jokin on päättänyt kohdistaa jakamattoman huomionsa minuun. Intensiivinen tuijotus pahvilaatikon takaan tiivistää aika hyvin sen, mitä kissa ihmiseltä haluaa. Kissaterapia jatkukoon! <3