Nyt on iso vetolaukku pakattu ja matka kohti Jyväskylää voi alkaa. Tämän päivän hengailen vain rennosti ja valmistaudun huomiseen. Ajattelin käydä ainakin syömässä ystäväni kanssa ja yhdet leffateatteritreffitkin olen jo sopinut. Yöunien jälkeen huomenna alkaakin toiminta heti aamusta, kun minun ja More To Love! -tyttöjen lukijamallit saapuvat Sokokselle meikkiin. Stailaamme mallit ja esittelemme heidän asunsa kahdesti lauantain Muotipäivien aikana. Lopun aikaa hengailemme blogiloungessamme, jonne saa tulla meitä moikkaamaan.

Jotenkin hassua, että joku haluaa juuri minut osalliseksi tuohon tapahtumaan. En ole koskaan juontanut mitään, stailaamista olen kokeillut keskinkertaisin tuloksin vain pari kertaa enkä oikeastaan ole niin sosiaalinen otus kuin mitä blogin perusteella luulisi. Aion kuitenkin käyttää näitä minulle tarjottuja tilaisuuksia kokemusten kerryttämiseen. Olisipa tylsää istua vanhana keinutuolissa ja muistella kaikkia kiinnostavia ehdotuksia, joista kieltäytyi.

Pakkasin mukaani sekä lauantain asukokonaisuuden että lenkkivaatteet.Jos jostakin Jyväskylässä erityisesti pidin, niin kauniista lenkkimaisemista ja kivoista juoksureiteistä. Jyväskylästä matkaan lauantaina Kylmäkoskelle perhettäni katsomaan, joten pääsen juoksemaan myös ihan kunnon metsäreiteille tänä viikonloppuna. Sitä on ollut jo ikävä! Ajattelin ottaa viikonlopun missioksi myös erään uuden kodinkoneen testaamisen ja pikkusiskoni työpaikalla vierailun. Yhtä isokokoista kissanroikalettakin olisi jo aikamoisen kova ikävä.

Viettäkäähän tekin mukava viikonloppu hyvässä seurassa, jos vaan mahdollista. Palailen vielä myöhemmin tänään blogin pariin hotellilta! <3