Tänään tuli vietettyä monta tuntia blogisiskoaikaa Uino GF Moukolan kanssa. Tuo ihanainen neiti tuli nappaamaan isosiskonsa töistä ja suuntasimme yhdessä lähellä sijaitsevalle PR-toimistolle Glitterin hiustuotteisiin tutustumaan. Raportoin, jos löydän lahjakassista jotakin kivaa, mutta tällä hetkellä hiuksistani saa isomman nutturan ilman niitä trendidonitseja (eli valkkeja) kuin niiden kanssa. Tuossa kuvassa meikäläisellä on kylläkin niskanuttura eli sen muhkeutta ei välttämättä tarvitse kommentoida! :D

Hiusjuttujen jälkeen istahdimme hetkeksi syömään ennen illan varsinaista ohjelmaa. Vapianon herkkulistalta on tullut maisteltua jo vaikka mitä, mutta nyt otin ensimmäistä kertaa kokeiluun kylmän tomaattikeiton. Tuo pieni kulho oli jotenkin äärettömän täyttävä. Aloin jo miettiä, onko tämä se keitto, jossa on leipää seassa vai täyttivätkö nuo lisukkeet vain ovelasti masuni. Keitto oli joka tapauksessa herkullista ja sitä oli todellakin riittävästi.

Illan päätähtiä olivat hyvävartaloiset miehet, jotka viihdyttivät meitä Kinopalatsissa. Magic Mike -elokuvan ennakkonäytös tipautti leukani maahan monta kertaa enkä ole enää ollenkaan varma, onko tulevaisuuden aviomieheni ammatti sittenkään muusikko. Kiitos vielä miljoonannen kerran MTL-tytöille kutsusta elokuvaan. Toivottavasti kaikki lukijanikin, jotka paikalle pääsivät, pitivät leffasta. Sen typerän sivujuonen olisi kyllä voinut jättää pois ja keskittyä asiaan koko elokuvan ajan.

Nyt sitten unta kaaliin ja valaistumista odottelemaan. En nimittäin tiedä vielä yhtään, mitä pakkaan mukaan viikonloppulomalleni Jyväskylään. Jatkan sieltä matkaa vielä vanhempieni luokse eli mukaan pitäisi saada mahdutettua aikamoinen määrä tavaraa. Taidan kallistua tuon isomman vetolaukkuni puoleen, vaikka sitä onkin typerä raahata perässä. Äh, katsotaan aamulla. Kauniita unia! :)