Tämän tarinan päähenkilönä ei suinkaan ole kuvien hippityttö, vaan yritys nimeltä Amalie B. Design. Yrityksen tarina sai alkunsa, kun sitä vetävä vaatesuunnittelija päätyi jutustelemaan kosmetologinsa kanssa siitä, kuinka hoitopöytiä peittäviä isoja pyyhkeitä on vaikea löytää. Tekstiilien laadussa ja ulkonäössäkin voisi olla varaa parantaa, kauneushoitoloille kun sisustus on suuri osa paikan tunnelmaa ja tunnelma on se, mitä asiakkaat hyvän palvelun ohella arvostavat.

Hoidettavana olleen Heidi Niemen päähän jäi tuon kosmetologikäynnin jälkeen kytemään ajatus yrityksestä, joka myisi laadukkaita ja kauniita pyyhkeitä eri kokoisina ja värisinä. Tekstiilejä voisi tilata tietysti myös yrityksen haluamalla logolla tai tekstillä. Ja niin syntyi idea firmasta, joka nostaisi brodeeratut pyyhkeet uudelle tasolle ja tarjoaisi lopulta värikästä ekoluksusta kaikille sitä haluaville.

Kävi kuitenkin niin, että kauneushoitoloiden lisäksi myös yksityishenkilöt kiinnostuivat brodeeratuista pyyhkeistä niin paljon, että niitä haluttiin tilata lahjoiksi ystäville tai ihan omaan kylpyhuoneeseenkin. Täytyyhän sitä tunnistaa, mikä pyyhe kuuluu kenellekin. Pyyhkeitä myydään sekä brodeerattuina että ilman ja kaikki pyyhkeet on valmistettu ekologisesta puuvillasta. Varsinkin jättikokoiset “hoitopöytäpyyhkeet” ovat olleet kuulemma kysyttyjä, koska niille mahtuu makoilemaan rannalla ilman, että hiukset ja varpaat ovat hiekassa.

Brodeerauksen voi suunnitella pyyhkeeseen itse tai on myös mahdollista valita valmiiksi brodeerattu pyyhe. Ja niin minäkin sain lahjaksi pinkin rantapyyhkeen kullanvärisellä blogilogollani koristeltuna. En edes harkinnut mitään muuta tekstiä, sillä blogi on nykyään niin suuri osa elämääni ja minua, että koen MouMoun tavallaan toiseksi nimeksi itselleni. Omistanhan jo kuitenkin MouMou-nimikorunkin.

Minun lisäkseni Amalie B. Design tahtoo ystävällisesti myös lahjoa yhtä lukijaani tuollaisella isolla rantapyyhkeellä, jonka arvo on 64,90 euroa ja koko huimat metri kertaa kaksi metriä. Jos pyyhe kiinnostaa, kerro tämän postauksen kommenttiboksiin, minkä värisen pyyhkeen voittaessasi haluat. Värejä voi selailla vaikkapa täällä. Kommentointiaikaa on perjantaihin 13.7.2012 kello 12:00 asti, joten ei sitten muuta kuin tasapuolisesti arpaonnea kaikille! :)