Jos tahtoo olla edes muutaman kerran vuodessa tyytyväinen asukuviinsa, kannattaa hankkia innokas valokuvaajaystävä. Tallinnassa tuli napsittua paritkin asukuvat kauniissa maisemissa, vaikka olo ei mikään maailman hehkein ollutkaan. Viime viikolla esitellyn sinisen maksimekon lisäksi valitsin näytekappalevaatteista itselleni myös tämän valkoisen pitsihippimekon. Kun kerran vastaan kävelee maksimekko, joka on tarpeeksi lyhyt käytettäväksi matalien kenkien kanssa, siihen on tartuttava. Kiitos siis näitä ihanista tuotelahjoista!

Mekon kaveriksi tarvittiin hieman väriä, joten pujotin ranteeseeni oranssia ja kultaa isohkojen rannekorujen muodossa. Rannekorut ovat mielestäni helpoimmat korut käyttää, joten päädyn useimmiten niihin, jos asuni kaipaa koristusta. Myös sormuksia on helppo käyttää, mutta kaula- sekä korvakorujen kanssa olen vielä amatööritasolla ja sinne taidan tylsyyksissäni myös jäädä.

mekko – Gina Tricot (saatu)

rannekorut – H&M

sandaalit – Bulgariasta

hiuskoru – Zara

Makoilen muuten tälläkin hetkellä kahden peiton alla aivastelemassa. Sekä laivan että hotellin ilmastointijärjestelmä voitti sodan sisukkuuttani vastaan ja se pikkuinen flunssa, jonka piti olla jo poissa, äityi hurjaksi räkämyllytykseksi. Nyt sitä sitten delegoidaan duuneja muille ja toivotaan, että räkätauti on poissa loppuviikosta, kun täytyy olla taas täydessä terässä. Kesällä on kettumaista olla kipeänä, kun on muutenkin nihkeä olo eikä huvittaisi pukeutua tuhansiin vaatekerroksiin, mutta kaipa se taas tästä. Joku vastustuskyky tälle stressikipeilylle olisi kiva hankkia.

Palataanpa vielä hetkeksi tuohon viime viikon kesäiseen asuun ja sen asusteisiin. Vaikka hiukset ovat toivottomasti takussa ja silmät hautautuneet viisinkertaisten silmäpussien alle edellisen yön juhlimisesta, kaunis hiuskoru saa kenet tahansa tuntemaan itsensä todelliseksi prinsessaksi. Ainakin siihen asti, kun sattuu vilkaisemaan seuraavan kerrran peiliin ja seuraa hurja rysähdys takaisin todellisuuteen. Tämä alelöytö oli silti jokaisen euron, joita se maksoi himpun vajaan kymmenen verran, arvoinen. :)