Hetkonen! Eihän tuossa alla olevassa kuvassa vaan ole arvoisa bloggaajanne pehmiskonetta ryöstämässä? Ei suinkaan. Kokeilin vaan pursotustaitojani keskiviikon tapahtumassa, jossa kävin tutustumassa jäädytettyyn jogurttiin. Yo! Finland on lanseeraamassa Suomeen jäädytettyä jogurttia myyvän kahvilaketjun. Näistä on nyt keväällä ollut juttua jo muidenkin jogurttimerkkien taholta, mutta en ollut itse vielä päässyt maistamaan kyseisiä herkkuja. Lähdin siis mielelläni tutustumaan konseptiin.

Neiti ryöstöhommissa.

Mintuntuoksuinen keittiö viihtyisässä Kokkikoulu Espassa.

Yo!:n mainoskasvo Sara La Fountain ja  toimitusjohtaja Ilari söpöissä essuissaan.

Yo!:n mainoskasvoksi on tosiaan valittu tuo yllä olevassa kuvassa näkyvä neitonen ja kohderyhmänä kahvilaketjulla tulevat olemaan 18-45 -vuotiaat naiset. Ja miksi näin? Siksi, että jäädytettyä jogurttia tuodaan esille vähäkalorisena ja herkullisena vaihtoehtona jäätelölle. Rasvaprosentti tässä herkussa on n. 0.5 % ja kaloreita desissä suunnilleen banaanin verran eli reilu sata. Lisäaineita ei ole ollenkaan ja sokeria käytetään vähemmän kuin jäätelössä. Kyselin tietysti heti, tuleeko tästä myyntiin pientä keittiökonemallista laitetta kuluttajille. Ei kuulemma.

Saimme valita maistelukippoihin haluamaamme jogurttimakua kolmesta vaihtoehdosta. Kokeilin sekä maustamatonta että sekoitusta, mutta pelkkää mansikkaa en maistanut. Päällystevaihtoehtoja oli hurja määrä, mutta ilahduin siitä, että ne olivat hedelmä- ja marjapainotteisia karkkien sijaan. Toki kunnon herkuttelijoille oli tarjolla mm. suklaakastiketta ja keksinmuruja, mutta jotenkin tähän viileänmakeaan jogurttiin sopivat ihanasti juuri marjat.

Makukokeilussa sekoitusjäädyke kookoshiutaleilla ja pensasmustikoilla.

Ääntä kohden!

Kaunottaret maistelemassa.

Toinen kokeiluni oli maustamaton jogurtti, kirsikat ja keksinmurut. Ei muuten voittanut kookos-mustikkaa.

Tarjolla oli päällysteitä kookoksesta keksinmuruihin…

… sekä marjoja ja hedelmiä.

Läksiäislahjaksi saimme jäädytettyä jogurttia mukaan söpössä termarissa. Valitsin tietysti sen, jossa oli pinkki tarra.

Tähän loppuun vielä hypnotisoiva kuva, joka panee teidät kaikki himoitsemaan jäädytettyä jogurttia. Ei vaan, mutta käykää oikeasti maistamassa Yo!:n jogurttia. Ensimmäiset kahvilat avataan pääkaupunkiseudun kauppakeskuksiin heinäkuun alkupuolella. Tämä on uskomatonta myös siltä kannalta, että koko yritys on vasta suunnilleen kolme kuukautta vanha. That’s what I call tehokas toiminta!:)

http://picasion.com