Viikon paras tilaus oli Nellyltä löytämäni paitapusero. Paksummasta kankaasta tehdyt paneelit muuntavat kauluspaidan heti astetta kiinnostavammaksi. Materiaali ei nyt ole ehkä kesäksi se paras mahdollinen, mutta joskus pitää tehdä kompsomisseja, kun vaatteessa on kaikki muu kohdallaan. Nyt vaan odotellaan, että paketti saapuu ja pääsen sovittamaan ostostani. Paita on ruotsalaisen ESTRADEUR-merkin mallistosta ja näitä on myynnissä myös mustina.

Viikon paras paikka aamiaiselle taitaa olla legendaarisen Teatterin kattoterassi. Olen nyt käynyt siellä aamiaistapahtumissa useampaankin otteeseen ja tykästyn paikkaan koko ajan vain enemmän. On ihana nauttia auringosta ja katsella samalla kadulla kulkevia ihmisiä hyvän ruuan parissa. Tuo alla oleva kuva on viimeisimmästä kattoterassitapahtumasta, jossa esiteltiin Two Chicks -munanvalkuaistetra.

Viikon paras moka kävi, kun puhelimeni autocorrect-toiminto, jonka pitäisi siis auttaa kirjoittamaan sanoja oikein, päätti tehdä temput kesken tekstailun. Se muuntaa usein oikeita sanoja vääriksi ja tämä rassaa kuulemma hyvin monen ihmisen hermoja. Tällä kertaa koetin selittää siskolleni, että pakastimessa on jätskiä, mutta homma meni kirjaimellisesti hieman härskiksi. Kahdesti!:D

Viikon paras idea tuli mieleeni, kun sain Mimmun ja Pepun järjestämästä LOL-elokuvan ennakkonäytöksestä mukaani punaisen avainnauhan. Aion antaa tämän Jonnalle vara-avaimeni yhteydessä, jotta avaimeni pysyy varmasti tallessa ja Jonna muistaa heti nauhan nähdessään, kenen pöllöpään avain on kyseessä. Ei olisi voinut yhtään sopivampaa nauhaa löytyä, paitsi ehkä pinkkinä ja glitterillä. LOL!