Viikon paras leffa tuli katsottua viime viikolla. En nykyään enää juurikaan katso uusia elokuvia enkä varsinkaan elokuvateatterissa, joten pieni vaihtelu rutiineihin teki poikaa. Kävimme Ninan kanssa nautiskelemassa hömppäleffasta nimeltä  Kerro, kerro kuvastin. Elokuvan juoni oli moduloitu versio Lumikki-sadusta ja kieltämättä viihdyin pehmässä penkissäni ihan elokuvan ensihetkiltä loppuun saakka. Käykää siis ihmeessä jonakin sateisena päivänä hyvässä tyttöseurassa nauramassa seitsemälle kääpiölle ja ihailemassa paidatonta prinssiä. Ja tietysti ihmettelemässä, kuinka paljon elokuvan toinen naispääosan esitteäjä voi muistuttaa Audrey Hepburnia!

Viikon paras muistutus koskee 15 % alennuskoodia Stylestore.fi-nettikauppaan. Koodilla MOUMOU15 saa kassalla mehevän alennuksen nahkaisesta Cango & Rinaldi –kristalliavaimenperästä tai vaikka useammastakin. Koodi on voimassa 30.6.2012 saakka eli kesäkuun loppuun asti. Avaimenperävalikoima täydentyy koko ajan. Itse himoitsen erästä fuksianpunaista avaimenperää, mutta ei niissä muissakaan mitään varsinaista vikaa ole. Muutamaan avaimenperään kun löytyy samasta sarjasta kännykkäkotelokin!

Viikon paras yhteistyömallisto tulee myyntiin syyskuun 25. päivä, kun Lindexin nettikauppaan ja myymälöihin saapuu siksakraidastaan tunnetun Missoni-muotitalon ja ketjuliikkeen rakkauslapsena syntynyt mallisto. Naisten vaatteista, alusvaatteista sekä asusteista ja lastenvaatteista koostuva 70 tuotteen mallisto tulee kuulemma edustamaan Missonille tyypillistä kuviointia ja designia.  Itse olen aina pitänyt merkin fiiliksestä ja riemastuinkin, kun Missoni Home -sisustusliike avasi ovensa Helsingin Bulevardille. Kampanjatuotteiden myyntihinnasta lahjoitetaan 10 % Roosa nauha -rahastoon.

Viikon paras heikko hetki  koettiin, kun tarkoitukseni oli vain maistaa muutama kappale valmistujaismuffinsseihini tarkoitetuista toffeekaramelleista. Pandan lähettämä maistiaispussi katosi kuitenkin kokonaan alta aikayksikön ja varsinkin banaanitoffee lunasti paikan sydämessäni. En yleensä edes ole toffeetyttöjä, mutta ehkä siksi pussi maistuikin niin hyvältä.;)

(kuva täältä)