Koska kesällä on tuhat kertaa kivempi treenata yhdessä ulkona kuin yksinään sisällä, ajattelin vinkata pääkaupunkiseudulla asuville tai kesää viettäville parista jutusta. Yhteistyökumppanini Lady Line (Hakaniemi) järjestää kesällä joka viikko 1.6. – 31.8. välisenä aikana ulkoilmaryhmätunteja sekä teemakävelyjä, jotka kestävät tunnin ajan. Ulkoilmatapahtumat ovat kaikille maksuttomia, joten nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen!

 Kesän ulkoryhmätunti- ja teemakävelyohjelma:

Tiistaisin kello 17.30 on tarjolla vauhdikasta zumbaa kesäisessä Tervasaaressa. Zumba sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta.

Keskiviikkoisin kello 17.30 toteutetaan hauskat teemakävelyt, jotka lähtevät aina samasta alkupisteestä liikkeelle eli Lady Line Hakaniemen edestä osoitteesta Kolmas Linja 2. Ensimmäinen kävely järjestetään tämän viikon keskiviikkona. Se on jo huomenna eli kalenterit esiin!

Teemat ovat:

  • 6.6. kävely Linnanmäelle
  • 13.6. sisustuskävely Punavuoreen
  • 20.6. Marjan ryhtikävely
  • 27.6. Töölönlahden venyttelykävely
  • 4.7. Kallion puhuva kaivokävely
  • 11.7. Töölönlahden venyttelykävely
  • 18.7. Punavuoren sisustuskävely

Torstaisin kello 17.00 järjestetään tällaisen tietokonenörtin pelastus eli niska- , hartia- ja selkävenyttely. Venyttelyn jälkeen veivataan vielä tunnin zumba ja tapahtumapaikkahan on ympyrätalon takana Tokoinrannassa.

toppi – Etirel

shortsit – Gina Tricot (saatu)

Teemakävelyjen lisäksi Hakaniemen Lady Line tarjoaa nyt uusille täysi-ikäisille tutustujille peräti viisi ilmaista treenikertaa. Treenikerraksi lasketaan käynti salilla tai ryhmätunnilla. Edun voi lunastaa käyttöönsä noutamalla viiden kerran vierailijapassin Hakaniemen toimipisteestä tai lunastamalla passin aluksi netin kautta täältä. Samalla osallistuu näppärästi kuukauden Lady Trainer -paketin arvontaan.

Helteiset kesäpäivät ovat ihania auringonpalvojan näkökulmasta, mutta treenaaja arvostaa myös poutapäiviä. Tykkäättekö te muuten käydä kesällä salilla tai ryhmätunneilla vai muututteko lenkkihirmuiksi kuten minä?:)