Avaimenperäarvonnan sekä tuon kuvassa näkyvän blogilahjani sponsoroinut Cango & Rinaldi tahtoi ilahduttaa teitä peräti 15 % alennuskoodilla Stylestore.fi-nettikauppaan noista samoista avaimenperistä. Alennuksen nahkaisesta kristalliavaimenperästä tai vaikka useammasta saa kassalla koodilla MOUMOU15 ja se on voimassa 30.6.2012 eli kesäkuun loppuun asti. Tämä on kiva siksikin, että parin viikon päästä nettikauppaan ilmestyy kuulemma ihan uusia avaimenperämalleja.

Mutta nyt niihin voittajiin. Kolme onnekasta voittajaa ovat siis Mimme (ja hänen valintansa), iiiitu (ja hänen valintansa) sekä Hanna (ja hänen valintansa). Teille on lähetetty illalla sähköpostia osoitetiedusteluja varten. Onnea vielä voittajille ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille.:)

Psst! Tiedoksi niille muutamalle, jotka huolestuivat avainkuvistani arvontapostauksessa, että vaihdoin avaimet kuvaamaani nippuun niin, etten kuvannut postaukseen kotiavaintani. Avaimet kopioimalla ei siis pääse asuntooni, mutta kiitos huolenpidosta, ihanat!<3