Kuulin vähän aikaa sitten ensimmäistä kertaa merkistä nimeltä Cango & Rinaldi. Vuonna 1979 perustettu brändi on tunnettu Italiassa, Yhdysvalloissa, Sveitsissä, Australiassa, Etelä-Afrikassa, Espanjassa, Unkarissa, Tšekin tasavallassa ja Bulgariassa. Nyt merkki aikoo rantautua Suomeen ja minä päätin avustaa sitä hieman esittelemällä sen teille. Italiassa käsityönä valmistettujen naisten kenkien, laukkujen ja vöiden lisäksi merkillä on koruja sekä kännykkäkoteloita ja tablettilaukkuja.

Merkin pointti on, että tuotteet on suunniteltu kokonaisuuksiksi. Kaikkia tuotteita voi käyttää erikseen, mutta niistä löytyy samooja elementtejä, jolloin korut, kengät, laukut ja vyöt sopivat täydellisesti yhteen, jos niiden kantaja niin haluaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sittä, että  esimerkiksi johonki kenkäpariin on suunniteltu täysin samasta materiaalista myös laukku ja erilaisia koruja. Mätsäysaddikti arvostaa.

Jos “italialainen käsityö” ei vielä toiminut taikafraasina, ehkäpä merkin yhteydet isoihin muotitaloihin, kuten Fendiin ja Dolce&Gabbanaan tuovat säihkettä silmiinne. Muotitaloilta on lainattu sekä tuotteiden suunnittelijoita että laadukkaita materiaaleja. Laadukas nahka on suosittu materiaali tuotteissa, mutta yhdistävänä materiaalina ihan konkreettistakin lisähohtoa tuotteisiin antavat nimittäin  Swarovskin kristallit. Niitä on käytetty useiden tuotteiden viimeistelyissä. Varsikin kimaltavat avaimenperät ovat kuulemma suosittuja, sillä ne on helppo löytää käsilaukun pohjalta. Siitä tuo alkusointuinen otsikkonikin juontaa juurensa.

Tällä hetkellä vain Stylestore.fi -nettikauppa myy valittuja C&R-tuotteita internetissä. Stylestoren löytää myös Facebookissa täältä, siellä uutisia ja uutuuksia voi seurailla helposti reaaliajassa. DiDonna Helsingin Kalliossa puolestaan tarjoaa mm. kännykkäkoteloita ja avaimenperiä ihan livenä shoppailua harrastaville. Nettikaupan valikoima on tällä hetkellä hieman laajempi, joten jos DiDonnasta puuttuu jotakin, kannattaa kääntyä Stylestoren puoleen.

Koska tekin ansaitsette maistiaisia luksuksesta, kolme onnekasta lukijaani saa valita itselleen mieleisensä avaimenperän merkiltä. Minäkin sain valkoisen, mutta te saatte toki päätttää itse, mikä väreistä miellyttää eniten. Oman kristalliavaimenperän voi voittaa linkittämällä suosikkinsa tältä sivulta arvontapostauksen kommenttiboksiin sunnuntaihin 13.5.2012 kello 20:00 mennessä. Perusteluita ei tällä kertaa tarvita. Tasapuolisesti onnea kaikille arvontaan!:)