Miltä tuntuisi sutia poskille väriä seepra-, tiikeri- tai leopardiprinttisestä aurinkopuuterista? Kesätuotteista ehdottomasti näyttävimmät eli L’Oréalin Glam Bronze Wild Instinct -aurinkopuuterit pääsivät kokeiluuni, kun sain niitä mukaani tämän kamppiksen kuvauksista. Tavalliset aurinkopuuterit joutuvat heti laatikon perille, sillä näissä on tuplasti vetovoimaa niihin verrattuina. Onneksi tajusi kuvata nämä heti avaamisen jälkeen, sillä täydellisinä nuo “printit” tulevat parhaiten näkyviin. Ja sehän on tämän sarjan juju.

Aurinkopuuterit ovat aika kimaltavia, mikä saattaa muodostua näiden ainoaksi miinuspuoleksi. Kaikki kun eivät kimalteesta tykkää, ainakaan ihan arkimeikissä. Sävyvaihtoehtoja sarjassa löytyy kolme erilaista. Luulin ensin, että nämä vaihtoehdot oli määritelty eri sävyisille ihotyypeille, mutta kyllä nuo vaan vaaleuden mukaan on lajiteltu (tummenevat yllä olevassa kuvassa vasemmalta oikealle).

Vaalein aurinkopuuteri on nimeltään Into the wild ja sävyltään se on aika kultainen. Keskitumma aurinkopuuteri on jännittävän punasävyinen ja sen nimeksi on annettu Walk on the wild side. Tummin puuteri on iholla ihan rehellisen ruskea ja nimeltään se on Born to be wild. Aion hyödyntää ne sävyt, jotka eivät aurinkopuutereina ihollani toimi hohtavina luomiväreinä.

Tuotteet ovat sen verran uusia, etten ole saanut näistä tarkempaa infoa tai hintatietoja, mutta sen osaan kertoa, että kauppoihin nämä ilmestyvät kesäkuussa. Aion takuulla hasmtrata näitä varastoon, sillä kyseessä on kuulemma pahin painajaiseni eli kausituote. En kestä, kun jotakin ihanaa lanseerataan ja sitten sitä myydään vain parin kuukauden ajan. Lopulta tuotteita joutuu ostamaan eBaysta lopun elämänsä ajan hirveään ylihintaan. Jos niitä edes saa sieltä.

Paljastakaahan muuten, oletteko te löytäneet jo sen täydellisen aurinkopuuterin, jota hamstraatte joka vuosi talteen, vai onko se vielä etsintäkuulutettujen listalla? Tahdotteko te aurinkopuuteriinne kimallusta vai suositteko mattaa?:)