Viikon paras aamiaisihastus on Valion mandariini-vaniljajogurtti. Tykkään, että saan jo aamupalasta lähtien maitoproteiinia ja rasvalliset maitotuotteet nyt vaan hakkaavat rasvattomat maussa 100-0. Vaikka iso purkki olisi ehkä hinnaltaan edullisempi, nämä pienet purkit vaan toimivat minun taloudessani paremmin. Joskus ne isoimmat ilot tulevat pienissä paketeissa.;)

Viikon paras tuotesarja testiin saamani Urtekramin Nordic Birch -sarja. Sarjan miellyttävän näköisiin purkkeihin pakatuissa tuotteissa voi aistia muista luomusarjoista tuttuja tuoksuja, mutta paljon miedompina. Siinä, missä erään luomutuotesarjan puhdistusaine aiheuttaa huonon olon vahvalla hajullaan, tässä sama tuoksu on vain miedossa sivuroolissa. Suosikkituotteikseni sarjasta ovat nousseet voidedeodorantti sekä pumppupullossa myytävä kasvovesi.

Viikon paras rentoutumispaikka löytyi tänään meren rannalta erään kuunarin kannelta. Opettelen tuntemaan tätä kaupunkia kävelemällä paikasta toiseen ja tällä kertaa eksyin ihastelemaan Sillilaiturin ihmeitä. En ole koskaan arvostanut merta yhtä paljon kuin järviä, mutta nyt alan ymmärtää sen viehätyksen. Näistä ei onneksi edes tarvitse valita, kun Suomessa voi nauttia molemmista täysin rinnoin.

Viikon paras paljastus seuraa nyt. Istukaa alas, tämä on tiukkaa tavaraa. Tienaan blogillani 12 000 euroa kuussa. True story, sehän lukee internetissä.