Eräänä päivänä tarkoitukseni oli kuvata blogiin silmämeikkini, kun olin kerrankin onnistunut tekemään suhteellisen tasaisen rajauksen yläluomilleni. Meikki ei kuitenkaan oikein suostunut näkymään kuvissa, koska en osannut kääntää nassuani sopivassa kulmassa kameran linssiin, joten aloin turhautuneena irvistellä kameralle. Mihinhän tämä pohjustus oikein johtaa, saatatte nyt miettiä. No niinpä – irvistysäänestykseen tietysti! Länttään nyt kauneimmat kasvokuvat ikinä itsestäni silmienne kauhuksi ja te saatte paljastaa, mikä irvistyksistä aiheutti isoimman myötähäpeän, naurunpuuskan tai järkyttyneen katseen. (Se, joka vastaa, että tuo ylin kuva, saa selkäänsä.)

VASEMMALLA: Neiti etuhammas omistaa kyllä kauniit ja suuret silmät, mutta harva varmaankaan keskittyy niihin silmiin, kun ensimmäisenä vastassa ovat pupuhampaat. Neiti saa ison plussan kummallisesta kuoppaleuastaan.

OIKEALLA: Entäpä sitten Alahammassankarin ilme? Yritys hymyillä ottaa niin koville, että pikkuinen otsakin on ihan rypyssä. Ylähuulta tällä kaverilla ei taida olla ollenkaan.

VASEMMALLA: Pusuhuuli lyö kehiin flirttalevimman ilmeensä siristämällä silmiään varsin seksikkäästi. Vai onkohan se sittenkin niin, että ihmisellä voi olla joko isot silmät tai isot huulet?

OIKEALLA: Tiputytsy tekisi mitä vaan saadakseensa naapurinsa pusuttimet. Mutta hei, näistä lommoposkista kannattaisi olla ylpeä!

VASEMMALLA: Etukenokaveri rynnii aina lähimmän kameranlinssin eteen, joskus jopa kiinni siihen. Kunnon ienhymyllä varustettu tyyppi saattaa aiheuttaa herkimmille lukijoille jopa painajaisia.

OIKEALLA: Pelokas Kaksoisleukailija puolestaan pakenee kameraa vetäytymällä siitä kauemmaksi. Tämä ujohko tapaus taistelee parhaimpien silmäryppyjen tittelistä vierustoverinsa kanssa.

VASEMMALLA: Mitä?! Onko Lauri Tähkäkin mukana kisassa? Ei suinkaan, kyseessä on hänen kaukainen sukulaisensa Toljottaja, jonka intensiivistä katsetta on mahdotonta väistää.

OIKEALLA: Tiiviin toljottajan pahin vastustaja taitaa olla tämä Hämmästelijä, joka ei oikein tiedä millä silmällä toljottaisi ja mihin. Mutta onko sillä nyt sitten edes väliä?

No niin. Lempparityypit kehiin kommenttiboksin puolella. Minä lupaan, etten koskaan enää tee näin omituista postausta teidän verkkokalvojanne kaivelemaan. Piti vaan keksiä jotakin piristävää teille, kun jotkut ovat kehdanneet epäillä, että olen nykyään entistä siveellisempi ja hillitympi. No, en ole ja nyt ehkä uskotte sen taas. Ja onhan tänään sentään maanatai, tuo päivistä kauhein ja kamalin  – pitää sitäkin jotenkin juhlistaa.:)