Olen pihi. Suuntaan ruokakaupassa ensimmäisenä punaisia lappuja metsästämään ja prosenttiluvut tekevät minut iloiseksi. Kiljun riemusta, kun joku ihana juttu löytyy alesta murto-osalla siitä hinnasta, minkä olin varautunut maksamaan. Siksi netin diilipalvelut ovat kovasti mieleeni. Niiden avulla kun voi säästää useimmiten jopa tai yli puolet palvelun tai tuotteen hinnasta.

Indiedaysin ja Offeriumin yhteistyökampanja antoi minulle mahdollisuuden valita muutaman diilin testiin. Selailin diilejä yli tunnin ja lopulta päädyin valitsemaan itselleni hemmottelua sekä ulkoisesti että sisäisesti. Tätä hamppupehkoani, jota myös hiuksiksi kutsutaan, ilahduttamaan valitsin hiusten keratiinihoidon. Herkuttelupuolelta valitsin itselleni ja ystävälleni 7 ruokalajin menun. Lopuksi otin vielä kahdet minkkipidennykset ripsiin, sillä en ole koskaan sellaisia kokeillut ja tässä pian on parikin tapahtumaa, joissa ripsistä olisi hyötyä. Näitä lahjakortteja otin kaksi, koska ne olivat niin edullisia.

Ja nyt sitten seuraa se kampanjan paras osa. Jos ehditte muutaman sekunnin uhrata elämästänne, saatte mahdollisuuden voittaa SEITSEMÄN TUHANNEN EURON arvoisen lahjakortin Asema40 -klinikalle, joka tarjoaa veitsettömiä esteettisen kauneuskirurgian hoitoja valoimpulssi- ja ihonhoidoista kynsi- sekä ripsihoitoihin. Niiden lisäksi tarjolla on mm. PT-ohjausta sekä ravintoneuvontaa Markus Pöyhösen johdolla. *vink vink*

Kilpailu on voimassa 18.5.2012 asti ja sen voittaja julkaistaan sekä Offeriumin että Asema40 -klinikan sivuilla. Osallistuminen on helppoa ja se onnistuu tilaamalla Offeriumin Päivän Diilit sähköpostiinsa. Kilpailusivun löytää suoraan tästä linkistä. Pidän niin pirusti peukkuja, että voittajaksi valikoituu jälleen joku minun onnekkaista lukijoistani. Se ei nimittäin ole kovin harvinaista.:)