Olen koko päivän ollut pienoisen hämmennyksen vallassa, kun tänään on kyllä kalenterin mukaan perjantai, mutta huomennakin on vielä sen verran tekemistä, että ei tämä siltä kannalta kyllä perjantailta tunnu. En silti valita, sillä tällä hetkellä tunnen eläväni unelmaani. Töitä voi tehdä kotona ja oman aikataulun mukaan. Sen lisäksi koko ajan järjestetään toinen toistaan kivempia tapahtumia, joissa voi tavata samalla ystäviä.

Nautiskelin tänään elämästä mm. samppanjabrunssin muodossa, jolta napsin myös kuvitusta tähän postaukseen. Ehdin käyttää tämän päivän aikana pariakin eri asua ja tässä on nyt toinen niistä. Matkat kävelin rennosti leopardiballerinoissa ja tapahtumapaikoilla vaihdoin jalkaani nuo leopardikorkkarit. Pari kaverini naureskeli, ettei vaihtoa olisi edes huomannut muuten, mutta kun olin välillä jopa normaalimittainen. Kiitos!

Vaatetuksena minulla oli muistaakseni H&M:n ihan ensimmäisessä The Garden Collectionissa julkaistu puuvillamekko. Ostin tämän silloin sekä kermanvalkoisena että sinisenä, mutta vaikka mekot olivat kokolapun mukaan  samaa kokoa, sininen oli sen verran reilu ylhäältä, että myin sen myöhemmin pois. Ja hyi teille vartalotyyppien mukaan pukeutumista kannattaville, jotka edes meinaatte ehdottaa kommettiboksissa vyötä tuohon mekkoon. Ei käy.;)


mekko – H&M

kengät – Steve Madden

Huomenna lähdenkin sitten landelle vähän juoksentelemaan ja rentoutumaan. Pikkusiskokin palaa lomalta, sitä höpönassua on isosiskolla ollut iso ikävä. Kuvailen samalla reissulla hieman treenivaatteita, koska kuten jo vihjailin, saatte pian huikean sporttiarvonnan ja tällä kertaa siihen voivat osallistua myös miehet. Niinpä, mahtavaa! Tiedän kuitenkin täällä olevan useammankin miehen holleilla, joten on vähintäänkin kohtuullista, että silloin tällöin arvonnat koskevat myös heitä.

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille tuon Efva Attlingin Paparazzi-sormuksen myötä. Harkitsen vakavsti tuollaisen hankkimista huonoja päiviä varten. Aivan kuin kettuuntunut ilmeeni ei muka riittäisi karkoittamaan ihmisiä ympäriltäni, mutta silti. Uma ja minä diggaillaan tuosta ihan kybällä. En muuten osaa oikein käyttää koruja, mutta nämä sormukset ja rannekorut ovat sydäntäni lähellä.